- 40,071
- 42,590
- 113
Bizde uçuyoruz sanki puaha
Bizde uçuyoruz sanki puaha
Heran herşey olabilir tetikteyim
UmarımHeran herşey olabilir tetikteyim
Flood yapma Ban yiyeceksin
Umarım derken ölmeme sevinecek misin yani vicdansız, abi ben Suri sana ne zarar geçiyorsun. 😆Umarım
Lan bende maxwin tetiğindeşin sandım puanannjUmarım derken ölmeme sevinecek misin yani vicdansız, abi ben Suri sana ne zarar geçiyorsun. 😆
Yazı tura atacak para yok diyom iki dakikada Maxwin aldırdın 😆Lan bende maxwin tetiğindeşin sandım puanannj
Ölüm Allah in emri ama sana bir fatiha okurum ben o kadar da mrlba gibi kötü kalpli değiliz puahaUmarım derken ölmeme sevinecek misin yani vicdansız, abi ben Suri sana ne zarar geçiyorsun. 😆
PuahahhÖlüm Allah in emri ama sana bir fatiha okurum ben o kadar da mrlba gibi kötü kalpli değiliz puaha
Okusana kanka merak ettim sesin güzel mi wpden yolla melekler şaha kalksın ulan tövbe ya 😆Ölüm Allah in emri ama sana bir fatiha okurum ben o kadar da mrlba gibi kötü kalpli değiliz puaha
Türkiye'de kumardan intihar edenlerin sayısı kanserden ölenlerin sayısından daha fazla olmaya başladı son zamanlarda ama bunu kimse medyaya yansıtmıyor işlerine gelmezKimse olmesin heleki kumar yuzunde
Sesim pok gibi maalsef ses olsa suan sarkicii olmustum puahaOkusana kanka merak ettim sesin güzel mi wpden yolla melekler şaha kalksın ulan tövbe ya 😆