- 40,071
- 42,590
- 113
Yazdim şimdi oku puahaNjjsjjss o kadar az üyesi olan site bu kadar parayı nasıl dağıtıyor
Yazdim şimdi oku puahaNjjsjjss o kadar az üyesi olan site bu kadar parayı nasıl dağıtıyor
Kanka sence herkes bizim gibi etkinlik mi kovalıyorL nasıl herkese ekleniyor 28 kişiye eklendi diyon koca sitede 40-50 üyesi mi var
Doctoreeeeeee9 5
Efessss
Sadece losers konusu o zmn snsnnKanka sence herkes bizim gibi etkinlik mi kovalıyor
O takipçi ölçü değil ama. Nice büyük firmaların bile 100 200 takipçisi var. Twitter devri bittiBide doğru dedin twetter da 39 takipcisi vardi puaha
Doğru tg suan zirve yapmış durumda Facebook twetter devri bitmişO takipçi ölçü değil ama. Nice büyük firmaların bile 100 200 takipçisi var. Twitter devri bitti
Ahmet sohobet puaha2 Mart gibi 2 -3 siteye yüklü yatırımlr yapacağım arkadaş bonusu iyi olan site bulun sizinle arkadaş bonusu alalım
X zaten Twitter değil dedeDoğru tg suan zirve yapmış durumda Facebook twetter devri bitmiş
Oraya üyeyim zaten sanırımAhmet sohobet puaha
Musk u boykot ediyorum ben twetter diyorum puahaX zaten Twitter değil dede
Sen bi parayi bul biz çok güzel bonus veren siteler buluruz puahaOraya üyeyim zaten sanırım
Mucize olmazsa gelir artık9 5 son çeyreğe giriyoruz. Burdan da dönmez heralde
Hic atmasa bile gelir bence 1 atsa bile yeterli9 5
Son çeyrekte 2 tane atsa yeter gibi
Aynen gelir ama keşke bugün eklenseydi yarın eklenecek mişHic atmasa bile gelir bence 1 atsa bile yeterli