- 30,260
- 30,274
- 113
Bilen herkese yüklenmiyor bu arada bilenler arasında çekiliş oluyırEfes 8 oldu yapıştır gelsin
Bilen herkese yüklenmiyor bu arada bilenler arasında çekiliş oluyırEfes 8 oldu yapıştır gelsin
Yok o sayiyor sadece puaha@Metings1905 roll yapıyo
Harbimi bunu nerden öğrendinBilen herkese yüklenmiyor bu arada bilenler arasında çekiliş oluyır
Bana vermezler o zaman çekilişleri kazanamıyorum. Gerçi site çekilişlerinde şanslıyımdır amaBilen herkese yüklenmiyor bu arada bilenler arasında çekiliş oluyır
20 30 kişiye ekleniyor sadeceHarbimi bunu nerden öğrendin
Her bilene verseler ben 2 hesap açarım birinden Efes derim diğerinden rakip derim her gün 1000₺ ödül garantiHarbimi bunu nerden öğrendin
Doktor bizi kandirdi desene puaha hayatta çekilişte yuzumuz gülmez20 30 kişiye ekleniyor sadece
Gecen zumabet te frebet vermisti ama site cekim öncesi kimlik istiyor dedim bu sitede belki öyledirHer bilene verseler ben 2 hesap açarım birinden Efes derim diğerinden rakip derim her gün 1000₺ ödül garanti
Kimlik Kurban olsun onlara çekim yapayım yeter ki puhahhGecen zumabet te frebet vermisti ama site cekim öncesi kimlik istiyor dedim bu sitede belki öyledir
Puahha vaybeKimlik Kurban olsun onlara çekim yapayım yeter ki puhahh
Yok çekiliş herkese ekleniyorBilen herkese yüklenmiyor bu arada bilenler arasında çekiliş oluyır
La zaten sitenin 40 50 üyesi var csgshh20 30 kişiye ekleniyor sadece
Maalsef ole bir şansımız yok puahaÖldük
Allah'ım beni baştan yarat
Bide doğru dedin twetter da 39 takipcisi vardi puahaLa zaten sitenin 40 50 üyesi var csgshh
L nasıl herkese ekleniyor 28 kişiye eklendi diyon koca sitede 40-50 üyesi mi varYok çekiliş herkese ekleniyor
Njjsjjss o kadar az üyesi olan site bu kadar parayı nasıl dağıtıyorBide doğru dedin twetter da 39 takipcisi vardi puaha
Ben ilk kez bir sitenin twetter hesabına baktım çoğu siteden oynamama rağmen doktor demese bize bizde bilmiyorduk üyesi çoktur ama çoğu insan bilmiyordur kesinL nasıl herkese ekleniyor 28 kişiye eklendi diyon koca sitede 40-50 üyesi mi var