- 1,026
- 63
- 48
son olarak kaç ödedin sen makinadeğişiyor tarihler falan sımdı ben şu ay derim sana başka derler şubeye git yalandan bir miktar param var ödemeyi düşünüyorum ne olur ne biter de anlatırlar
son olarak kaç ödedin sen makinadeğişiyor tarihler falan sımdı ben şu ay derim sana başka derler şubeye git yalandan bir miktar param var ödemeyi düşünüyorum ne olur ne biter de anlatırlar
Efes mi dedin. Ben daha analiz yapmadımÖyle yaptım doctore
Form atEfes mi dedin. Ben daha analiz yapmadım
340 cıvarı ben kaçak gezdim bir süre ondan dolayı fazladan koydular sana 333k olması lazımson olarak kaç ödedin sen makina
Efes dedim baktım biraz da efes form tutuyor son maç 16 tane atmış. Bologna 10 11 civarı atıyorEfes mi dedin. Ben daha analiz yapmadım
çok para be o kadar çoktu slottan kazanırım hayali bile kurdurmuyor şöyle 50 60 k olsa340 cıvarı ben kaçak gezdim bir süre ondan dolayı fazladan koydular sana 333k olması lazım
Her bilene veriyorlarsa birimiz Efes birimiz rakip diyelim awEfes dedim baktım biraz da efes form tutuyor son maç 16 tane atmış. Bologna 10 11 civarı atıyor
Hadi Bol ŞanslarEfes dedim baktım biraz da efes form tutuyor son maç 16 tane atmış. Bologna 10 11 civarı atıyor
Bu zekayı çok hafife alıyorlarHer bilene veriyorlarsa birimiz Efes birimiz rakip diyelim aw
saçını pembeye boyat sol koluna da birkaç saçma sapan dövme yaptır sende kazanırsınçok para be o kadar çoktu slottan kazanırım hayali bile kurdurmuyor şöyle 50 60 k olsa
sen yapsaydın onu paran cebinde kalırdı hem kafan çalışıyosaçını pembeye boyat sol koluna da birkaç saçma sapan dövme yaptır sende kazanırsın
kendımden bahsettımsen yapsaydın onu paran cebinde kalırdı hem kafan çalışıyo
durum vahim ozamankendımden bahsettım
@AnthonyEdwards Sabah işteydim şu takım sitelerini tekrar atsana üye değilim üye olsam oluyor mu
Oluyodur diye düşünüyorum@AnthonyEdwards Sabah işteydim şu takım sitelerini tekrar atsana üye değilim üye olsam oluyor mu
Takım yeri nerdeBi de her kazanan kuponda kazancın 4de 1i freebet veriyo ilginç bi sistem yapmışlar