- 30,033
- 29,990
- 113
DmLa beni bilmiyon mu. 1 2k çeksem sevinçten havalara uçarım. Hayatımda bir defa 400k kazandım ne yapacağımı şaşırdım 🤣🤣🤣
Ben küçük oyuncuyum
DmLa beni bilmiyon mu. 1 2k çeksem sevinçten havalara uçarım. Hayatımda bir defa 400k kazandım ne yapacağımı şaşırdım 🤣🤣🤣
Ben küçük oyuncuyum
Ve Aleyna aleyküm selamEvet bu forumun en seytan insani benim bu tescillenmiş bir olaydır bu konu hakkında bir daha yorum yapmazsaniz çok sevinirim
Hayırlı olsunLa beni bilmiyon mu. 1 2k çeksem sevinçten havalara uçarım. Hayatımda bir defa 400k kazandım ne yapacağımı şaşırdım 🤣🤣🤣
Ben küçük oyuncuyum
Bak bilgi ver ona göre güvenlik güçleri ayarlim
Efdm dayıDodooo
gerek yok en fazla garanti hesabim kapanir kapansin sorun yok benım ıcın zaten belcikaya gideceğim dayımın yanına burayla işim kalmayacak buyuk ıhtımalkanka bu miktarı havale çekme sıkıntı olur kripto çeksene
Maaş yatmasını laEfdm dayı
560653129992456300@DoktorX hesap dökümü istiyoruz asdgaga
12 sinde maaş mı yatar dayıMaaş yatmasını la
vevopay havale veya kripto ile iletin dendi
@Losers elle düzeltme var sanki560653129992456300
12/02/202616:17
Sadece 1.000 TL
Başarılı
Bizde yalan olmaz kardeş 😁
İyi bir sende sormadan ekran atıyon bize burda bende sildiler sandım swvevopay havale veya kripto ile iletin dendi
Carpilcaksinnnnn560653129992456300
12/02/202616:17
Sadece 1.000 TL
Başarılı
Bizde yalan olmaz kardeş 😁
Ne zaman yatıo lennn12 sinde maaş mı yatar dayı
Kanka sana havale yapmakta sıkıntı şimdi xxsfsgerek yok en fazla garanti hesabim kapanir kapansin sorun yok benım ıcın zaten belcikaya gideceğim dayımın yanına burayla işim kalmayacak buyuk ıhtımal
Seri trx at gönlümden geçtiBak bilgi ver ona göre güvenlik güçleri ayarlim
Jjsjsjdjsıdos net değişme var@Losers elle düzeltme var sanki
Çıkmaz ayın cuması yani bu ayun sın cumasıNe zaman yatıo lennn
Profiline gir orda hakkında kısmında varSeri trx at gönlümden geçti
İbanı var bende de bu kez krıptoda paraProfiline gir orda hakkında kısmında var