- 1,026
- 63
- 48
yakışır kanka sana 3 5 aya alırsın slottan vurduklarınlagüzel araba
yakışır kanka sana 3 5 aya alırsın slottan vurduklarınlagüzel araba
doktor sende varmı araba
Yokdoktor sende varmı araba
Kardeşim adam zengin niye iban salıyor havale ile mi çektin parayı brdre seyhan sna bişey öğretememiş pujaha@makina123 IBAN sallllll
bende salayımmı@makina123 IBAN sallllll
olur bu gün inş
Sebepbende salayımmı
para fazlayla birilerine göndermek istiyosanız iban verebilrim abilerKardeşim adam zengin niye iban salıyor havale ile mi çektin parayı brdre seyhan sna bişey öğretememiş pujaha
Neden
Kripto öğrenmesi lazım işini riske atıyor ama.Kardeşim adam zengin niye iban salıyor havale ile mi çektin parayı brdre seyhan sna bişey öğretememiş pujaha
Maalesef ban yersinpara fazlayla birilerine göndermek istiyosanız iban verebilrim abiler![]()
Hee SS attı 125k vurmuş. Olsun emaneti vereyim benKardeşim adam zengin niye iban salıyor havale ile mi çektin parayı brdre seyhan sna bişey öğretememiş pujaha
Zengin fakir farkedermi yaKardeşim adam zengin niye iban salıyor havale ile mi çektin parayı brdre seyhan sna bişey öğretememiş pujaha
kanka bu miktarı havale çekme sıkıntı olur kripto çeksene
Doktor kripto öğrenemez parayı yalan ederKripto öğrenmesi lazım işini riske atıyor ama.
Hep demistim bu konuda doktor ve mrlbra adamdır. Neyse paranın köpeği olduk iyice ag
VefalıHee SS attı 125k vurmuş. Olsun emaneti vereyim ben
Bizim emanetHee SS attı 125k vurmuş. Olsun emaneti vereyim ben