- 29,974
- 29,953
- 113
Konu kalabalıklaşıer şimdi
Konu kalabalıklaşıer şimdi
Sen ona cok takılma kurana el bastım dedı geldı sevdıklerımın olusunu goreyım dedı gene geldı erhan bu gelırGeleblir bende bak burdayım. Ama o kadar lafın üstünden hiç bir zmn geçmeden gelip can sarma olması şaşırtıyor. Kirginliklar gelir geçer ama bunun bir zamanı olur.
Sinirle insn herşeyi yapar söyler kankam takılmayalım dediğin gibiSen ona cok takılma kurana el bastım dedı geldı sevdıklerımın olusunu goreyım dedı gene geldı erhan bu gelır
Sen kazan yine gelen olur konu sürekli okunuyor ama yazn bizizSiz makina diye aratıp adamın postlarına mı bakıyonuz ya ben anlamadım ki bi tek makina kazanç paylaşınca gelenler var. En meşhuru henüz gelmedi
Yanyana olsa belkı konusarak cozulur de bole cozulmesı anca uzatmayarak olurSinirle insn herşeyi yapar söyler kankam takılmayalım dediğin gibi
Sen de bunu her seferinde hatırlatıp adamn yüzüne vurma. Günahı onun boynunaSen ona cok takılma kurana el bastım dedı geldı sevdıklerımın olusunu goreyım dedı gene geldı erhan bu gelır
Aynen uzatmaya gerek yok herkes kendine göre davranır kimsenin karakterini yargılamak bize düşmez kim arka planda ne sorunlar ile savaşıyor bilmezsinYanyana olsa belkı konusarak cozulur de bole cozulmesı anca uzatmayarak olur
Suan ona mı hatırlatıyorum dostum konusu acıldı soluyorum yalan katmadanSen de bunu her seferinde hatırlatıp adamn yüzüne vurma. Günahı onun boynuna
O Meşhur kim merak ettim. İmzalı nikini alayım onun.Siz makina diye aratıp adamın postlarına mı bakıyonuz ya ben anlamadım ki bi tek makina kazanç paylaşınca gelenler var. En meşhuru henüz gelmedi
Dikkat et kendine reşatım. Sıkma canını böyle mevzular içinNeyse bı yerde herkes haklı çünkü kimse kimseye karışamaz. Ben eleştirdim ama herkesin davranışlarina ve tutumlarına saygı durmak zorundayız. İyi forumlar, saygılar, sevgiler
Ahmetcansarac170O Meşhur kim merak ettim. İmzalı nikini alayım onun.
Benimde burada biri sürü muhatap olmak istemediğim kişi var ama olayı dallandirmak budaklandirmak saçma yoksay geç. Ne uzattınız laSen kazan yine gelen olur konu sürekli okunuyor ama yazn biziz
site sıkıntılı ve 5kya 500 %10 bonus aldım sözde ana paranın 50 katıydı max cekım umarım 500 lira icin 125 ten olmayiz ilk cekımı ılettım mackolikbetin yan sitesi ödemezse hiç şaşırmam vallaTebrikler bro
Aynen öyleBenimde burada biri sürü muhatap olmak istemediğim kişi var ama olayı dallandirmak budaklandirmak saçma yoksay geç. Ne uzattınız la
Boşuna geçmiş olsun demedimsite sıkıntılı ve 5kya 500 %10 bonus aldım sözde ana paranın 50 katıydı max cekım umarım 500 lira icin 125 ten olmayiz ilk cekımı ılettım mackolikbetin yan sitesi ödemezse hiç şaşırmam valla
Öder 50 katı diye şart koyduysa sen şart koymayndan korksite sıkıntılı ve 5kya 500 %10 bonus aldım sözde ana paranın 50 katıydı max cekım umarım 500 lira icin 125 ten olmayiz ilk cekımı ılettım mackolikbetin yan sitesi ödemezse hiç şaşırmam valla
paylaşıcaktım forumda ama paranın odenip odenmeyeceginden kuşku duydugum icin odendıkten sonra acıcamBoşuna geçmiş olsun demedim