Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,170
30,169
113
Sahtekarlık sadece birinin parasını gaspetmek değildir. Yada dolandırmak değildir. Ben de biliyordum parayi iyi kötü verirsin ama ben sıkıntıya girdikten sonra vermende büyük sorun. Ben onca yaşanan şey üzerine bazı şeyler yazdım ve yazdığım şeyler doğru yanlış kısmına bakmadan artık o söylenen şeylerin gerektirdiği gibi davranıyorum. Ama hiç kimse konuda ki iyi kötü herşeyi herkesi bir tutacak kadar büyük ithamlarda bulunup sonrada bişey olmamış gibi gelip davranamaz
Herkes hata fda yapar gafletede düşer benim erhanla sorunum yok gerekrse özür diler konu tatlıya bağlanır benim açımdam Sorun yok kimse ile sorunum da yok kinci biri olmadığımıda bilir

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,688
34,473
113
Erhani kimse gazlwmadi. Bunu kendi de söyledi. Henüz hicbursey yokken ortada kendisi yaşanacak şeyler hakkında görüşlerini bildiriyordu. Bakın böyle böyle olacak diye. Bu arada arkasından konuşmuyorum, bu dediğimi kendisi buraya da yazdi
Yav olan olmus herkes bır yukseldı o ara kımse art nıyetlı degıl uzatmayın su muhabbetı

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,170
30,169
113
Siz reşatı anlamamazlıktan mı geliyonuz la. Adam paranın amk diyo bana açık olsaydın mesele yoktu diyo. Kırgınlık oldu eskisi gibi olamayız diyo daha ne kadar açık konuşabilir
Reşatın şuan söylediği şey bu değil Erhan bir dsha gelmivcem dedi o kadar lf saydı ama geldi ben gelmem dedim gelmedim diyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,101
22,400
113
Siz reşatı anlamamazlıktan mı geliyonuz la. Adam paranın amk diyo bana açık olsaydın mesele yoktu diyo. Kırgınlık oldu eskisi gibi olamayız diyo daha ne kadar açık konuşabilir
Aynı zamanda ben o kadar atıp tutup sonra da araya bir zamn sokmadan bir anda herşeyi unutup eskisi gibi davranamaz insan diyorum. İki kardeş bile tartisinca 2-3 gün araya soğukluk girer. Ama bazı kardeşler sanki konuda kimsenin etlisine sutlusune karsimamis gibi gelip davranırsa ben bunu sorgularim

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,170
30,169
113
Reşat da haksız değil bu konuda kanka. Herkesşn karakteri bir değil. Ona ters demek ki. Erhan daha ılımlı bakmıştır
Ben ikisinede hak veriyorum zaten isteyen gelir isteyen gelmez yanlış yapanda özür dilemesni bilir kusura bakmasını der ama

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,751
14,483
113
Aynı zamanda ben o kadar atıp tutup sonra da araya bir zamn sokmadan bir anda herşeyi unutup eskisi gibi davranamaz insan diyorum. İki kardeş bile tartisinca 2-3 gün araya soğukluk girer. Ama bazı kardeşler sanki konuda kimsenin etlisine sutlusune karsimamis gibi gelip davranırsa ben bunu sorgularim
Beraber büyüdüğüm kuzenimle 1 sene konuşmadık para mevzusundan. Anlıyorum seni ve bu konu özelinde hak veriyorum sana. Ama başkasını da yargılamam erhan öyle karar vermiş özürler dilenmiş arkada bırakılmış demek ki mevzular

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,101
22,400
113
Reşatın şuan söylediği şey bu değil Erhan bir dsha gelmivcem dedi o kadar lf saydı ama geldi ben gelmem dedim gelmedim diyor
Geleblir bende bak burdayım. Ama o kadar lafın üstünden hiç bir zmn geçmeden gelip can sarma olması şaşırtıyor. Kirginliklar gelir geçer ama bunun bir zamanı olur.

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,170
30,169
113
Bazıları en azından açık açık yüzümüze neyse arkamızdanda o sen birde yüzümğze gülüp arkamızdan vuranları görsen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...