Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
İşte bunu bir türlü kimse öğrenemedi biriyle sorun yaşayan daha foruma gelmem tribine giriyor biriyle sorunu olan söyler benle muhatap olma der konu kpnır birde yok say der yazdıklarını görmez bu kadar basit işte helal olsun
Benim söylediğim şey ile senin dediğin ikiside doğru lakin benim demek istedogim şey. Biri gelip dünya kadar laf söyleyip, dünya kadar iddalarda bulunup sonra da hiç bir şey söylememiş gibi davranırsa orda problem var demektir. İnsan ne olursa olsun biraz tutarlı olmalı.

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
Benim söylediğim şey ile senin dediğin ikiside doğru lakin benim demek istedogim şey. Biri gelip dünya kadar laf söyleyip, dünya kadar iddalarda bulunup sonra da hiç bir şey söylememiş gibi davranırsa orda problem var demektir. İnsan ne olursa olsun biraz tutarlı olmalı.
İşin arka kısmını bilmen lazım bunları söylemek için buda ön yargıya giriyor malesef niye öyle dediğini sorgulamak lazımn niye öylr dedirttiklerni

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
14,507
113
Buranın belli başlı müdavimleri var. Kimseye gelme demiyoruz elbette ama şurda 5 6 kişi günlerce sadece biz bize muhabbet ettik. 2 gün gelip 1 ay konuya uğramayan adamlara sebep birbirinizle kötü olmayın

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
Ben burda 30 kişiyle sohbeti kesip neden sadece erhanla konuşmaya devam ediyorum sence bir fikrin var mı mesela

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
İşin arka tarafını da biliyorum bildiğim için bunu yazıyorum. İşin arka tarafı dediğin yerim ben zaten
Demek ki yanlış bildiğin şeyler var sen bna zamanında sahtekâr dedin mesela sen inanıyor musun benim sahtekâr olabileceğime birini kandırıp parasına çökebileceğime
(Tartışmıyrouz kimse uyarmasın sohebet ediyoruz)

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
14,507
113
VIP UYEMIZ !!

Minimum 100 TL Havale
250 Freespin Deneme Bonusu
%30 Anlik Sinirsiz Nakit Bonus

TIKLA

Madem vipim 50k yatır desene 100 lira diyor sen de biliyon param olmadığını boşa vip falan diyip değerli hissettirmeye çalışma

Losers

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,231
30,237
113
VIP UYEMIZ !!

Minimum 100 TL Havale
250 Freespin Deneme Bonusu
%30 Anlik Sinirsiz Nakit Bonus

TIKLA

Madem vipim 50k yatır desene 100 lira diyor sen de biliyon param olmadığını boşa vip falan diyip değerli hissettirmeye çalışma
Puahaha 100 liralık vip üyeyiz biz üye ayırt etmyor demek ki herkes vip onlar için

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Demek ki yanlış bildiğin şeyler var sen bna zamanında sahtekâr dedin mesela sen inanıyor musun benim sahtekâr olabileceğime birini kandırıp parasına çökebileceğime
(Tartışmıyrouz kimse uyarmasın sohebet ediyoruz)
Sahtekarlık sadece birinin parasını gaspetmek değildir. Yada dolandırmak değildir. Ben de biliyordum parayi iyi kötü verirsin ama ben sıkıntıya girdikten sonra vermende büyük sorun. Ben onca yaşanan şey üzerine bazı şeyler yazdım ve yazdığım şeyler doğru yanlış kısmına bakmadan artık o söylenen şeylerin gerektirdiği gibi davranıyorum. Ama hiç kimse konuda ki iyi kötü herşeyi herkesi bir tutacak kadar büyük ithamlarda bulunup sonrada bişey olmamış gibi gelip davranamaz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Erhanı gazladınız salıh kactı dıye adamda saldırdı
Erhani kimse gazlwmadi. Bunu kendi de söyledi. Henüz hicbursey yokken ortada kendisi yaşanacak şeyler hakkında görüşlerini bildiriyordu. Bakın böyle böyle olacak diye. Bu arada arkasından konuşmuyorum, bu dediğimi kendisi buraya da yazdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...