Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,667
5,540
113
Erhan2121 sadece sözde haklıdır, ama icraatta haksizdir. Buraya yazdiklariyla davranışları arasında büyük tutarsızlık var malesef. O yüzden birinin ne yazdığına bakarak hakli olduğuna karar verme. Nasıl davrandığını bakarak karar ver. İyi forumlar
Erhan buranın eskiden daha güzel olduğu konusunda haklı virgülden sonrakileri senin için söyledim senin söylemlerinle eylemlerin tutuyor çünkü

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,101
22,400
113
Erhan buranın eskiden daha güzel olduğu konusunda haklı virgülden sonrakileri senin için söyledim senin söylemlerinle eylemlerin tutuyor çünkü
Evet eskiden güzeldi ama bu bahsettiğin eskinin de çok eskisinde kalan bişeydi. Senin ilk geldiğin dönem bile güzel değildi yani

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,751
14,483
113
Ne olsun istiyosunuz beyler insanlar oturup bizi mi eğlendirsin. Herkes borç içinde burda eğlence de bi yere kadar oluyor. İnsanların modu düşük. Ben anlamıyorum sizi. Açıkça söyleyin şunu şunu sevmiyorum. Benle sorunu olan varsa da söylesin mesela gelmeyeyim bu konuya bi daha. Muhabbeti de keselim

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,169
30,169
113
Ne olsun istiyosunuz beyler insanlar oturup bizi mi eğlendirsin. Herkes borç içinde burda eğlence de bi yere kadar oluyor. İnsanların modu düşük. Ben anlamıyorum sizi. Açıkça söyleyin şunu şunu sevmiyorum. Benle sorunu olan varsa da söylesin mesela gelmeyeyim bu konuya bi daha. Muhabbeti de keselim
İşte bunu bir türlü kimse öğrenemedi biriyle sorun yaşayan daha foruma gelmem tribine giriyor biriyle sorunu olan söyler benle muhatap olma der konu kpnır birde yok say der yazdıklarını görmez bu kadar basit işte helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...