- 13,658
- 14,667
- 113
Valla çok doğru söyledinÖnceden işte ki stresi atmak için foruma giriyorduk simdi forumdaki stresi atmak icin ise gidiyoruz
Valla çok doğru söyledinÖnceden işte ki stresi atmak için foruma giriyorduk simdi forumdaki stresi atmak icin ise gidiyoruz
La sız bu kodu nasıl alıyonuz
La bu @Abuzerkömürcü nerde
10 orana 400
Eniştede arıyordu geçenLa bu @Abuzerkömürcü nerde
1 TL zaten salla gitsin
Hiçbir fikrim yokLa bu @Abuzerkömürcü nerde
Noldu ki banlandımıEniştede arıyordu geçen
Bulduysa bıçaklamış olabilirNoldu ki banlandımı
2 tur çevirip sıfırladık kardeşim 40 liraya da kupon yapmayalım10 orana 400
100 orana 4k olur sıkma canını
Elimde 100 oran var blog maçı acil dm
Eniştenin gözdesiBulduysa bıçaklamış olabilir
500 yap gir makroya 5k + kupon kazancı çek2 tur çevirip sıfırladık kardeşim 40 liraya da kupon yapmayalım
Ferdi olsaydı bana ver derdi rahmetli ferdi bey20 lirayı sana mı verelim 2 ye katlayıp bi sonraki kişiye mi verelim
Aramızda mıdır acaba çakal carlosFerdi olsaydı bana ver derdi rahmetli ferdi bey
Erhan2121 sadece sözde haklıdır, ama icraatta haksizdir. Buraya yazdiklariyla davranışları arasında büyük tutarsızlık var malesef. O yüzden birinin ne yazdığına bakarak hakli olduğuna karar verme. Nasıl davrandığını bakarak karar ver. İyi forumlarBen saldım burayı ya eskiden daha güzeldi @Erhan2121 haklı valla kimseyle muhabbete gerek yok bu konudada @Barrios haklı siz eğlenmeyi hoş vakit geçirmeyi bilmiyonzu
Ne la bu gelıp gelıp ozlu soz yazıp gıdıyorsun bır selam verErhan2121 sadece sözde haklıdır, ama icraatta haksizdir. Buraya yazdiklariyla davranışları arasında büyük tutarsızlık var malesef. O yüzden birinin ne yazdığına bakarak hakli olduğuna karar verme. Nasıl davrandığını bakarak karar ver. İyi forumlar