- 18,658
- 22,683
- 113
evetKlktı o sen hergün ilk yatırıma 1k iadeyi diyorsun
evetKlktı o sen hergün ilk yatırıma 1k iadeyi diyorsun
Bu bendeki ilk yatırım için veriyorlar sanırım yatırım yapmadım daha önceKlktı o sen hergün ilk yatırıma 1k iadeyi diyorsun
Şu şakadan sonra benşm kim olduğumu anladığını umuyorum 😄😄Puahahaj lan ne p 😆
Anladım anladım yazıyım mıŞu şakadan sonra benşm kim olduğumu anladığını umuyorum 😄😄
İsmim Tunahan, memnun oldum.Anladım anladım yazıyım mı
Bende bende hahaha 😂😂İsmim Tunahan, memnun oldum.
Seviyorum seni slotlara gömşüren adam 😄😄🥰Bende bende hahaha 😂😂
Ne adamsın yaSeviyorum seni slotlara gömşüren adam 😄😄🥰
Kanka insanları anlamak güç pokercimusti bir hafta önce kardeşim nasılsın falan diye konuşuyor sohbet ediyoruz dün geliyor küfürlü falan konuşuyor biz mi anormaliz insanlar mı değişik anlamadım gitti la durup dururken ne oldu 😂Klktı o sen hergün ilk yatırıma 1k iadeyi diyorsun
Sinyal ölmezKanka insanları anlamak güç pokercimusti bir hafta önce kardeşim nasılsın falan diye konuşuyor sohbet ediyoruz dün geliyor küfürlü falan konuşuyor biz mi anormaliz insanlar mı değişik anlamadım gitti la durup dururken ne oldu 😂
Kaybetme psikolojisi kötü birseyKanka insanları anlamak güç pokercimusti bir hafta önce kardeşim nasılsın falan diye konuşuyor sohbet ediyoruz dün geliyor küfürlü falan konuşuyor biz mi anormaliz insanlar mı değişik anlamadım gitti la durup dururken ne oldu 😂
Hee ondan diyorsun doğru doğruSinyal ölmez
- @Northe
Demek ki dün sen zengindün bugün başka birisiKanka insanları anlamak güç pokercimusti bir hafta önce kardeşim nasılsın falan diye konuşuyor sohbet ediyoruz dün geliyor küfürlü falan konuşuyor biz mi anormaliz insanlar mı değişik anlamadım gitti la durup dururken ne oldu 😂
E bizde kaybettik kanka kime öfkelendikKaybetme psikolojisi kötü birsey
Çok doğru konuştun biz yüzümüze gülen herkese dost çekersek böyle olurDemek ki dün sen zengindün bugün başka birisi
Önceden işte ki stresi atmak için foruma giriyorduk simdi forumdaki stresi atmak icin ise gidiyoruzE bizde kaybettik kanka kime öfkelendik
Aynen spine girmedikçe bi bok olmuyor giirncede olmuyor oda ayrıYine bonanza aldık 34 lira öder jojo alıp gelelim