Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,365
14,399
113
Maks çekim çok düşük değmex bence
Galabet çok iyiydi yüzde 40 slot yatırım bonusu var Max 6k yatırım bonusun 5 kat çevrimi var sınırsız çekim oradan çok güzel paralar çektim 5 yatırıma 5 te beş yaptım sonra o yüzde 40 bonusu bana yasaklamışlar padisahbet vardı oda kaldırdı bürolar artık bonus vermiyor.
Hepbet mi ne var birtek oda ilk yatırıma yüzde yüz iade diyor para olunca onu deneyeceğim.

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
Galabet çok iyiydi yüzde 40 slot yatırım bonusu var Max 6k yatırım bonusun 5 kat çevrimi var sınırsız çekim oradan çok güzel paralar çektim 5 yatırıma 5 te beş yaptım sonra o yüzde 40 bonusu bana yasaklamışlar padisahbet vardı oda kaldırdı bürolar artık bonus vermiyor.
Hepbet mi ne var birtek oda ilk yatırıma yüzde yüz iade diyor para olunca onu deneyeceğim.
bu aralar slotlara fısıldayamıyorsun herhalde reis

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,177
30,176
113
%100 ama 1k mks

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,637
22,577
113
onu kaldırmıslardı tekrardan mı açmışlar cok iyi bonus .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...