- 18,637
- 22,577
- 113
hangi macDk 4 2.5 üst oranı 1.53
Dk 12 1.96
Noldu anasını satayım ya 8dk gol çıkmadı diye bu oran artışı ne alaka
hangi macDk 4 2.5 üst oranı 1.53
Dk 12 1.96
Noldu anasını satayım ya 8dk gol çıkmadı diye bu oran artışı ne alaka
Yok ya kart yok dep favori ama ev baskılı oynuyo ondan belkiKart oldu yada kadro değişti
Famos laktasi bosna kupa maçıhangi mac
bakmaya gerek kalmadı bosna ligi 1.5 alt bıterFamos laktasi bosna kupa maçı
Oran maç önü 1.75 maç başlayınca 1.45 oldu değişikbakmaya gerek kalmadı bosna ligi 1.5 alt bıter
Galabet çok iyiydi yüzde 40 slot yatırım bonusu var Max 6k yatırım bonusun 5 kat çevrimi var sınırsız çekim oradan çok güzel paralar çektim 5 yatırıma 5 te beş yaptım sonra o yüzde 40 bonusu bana yasaklamışlar padisahbet vardı oda kaldırdı bürolar artık bonus vermiyor.Maks çekim çok düşük değmex bence
bu aralar slotlara fısıldayamıyorsun herhalde reisGalabet çok iyiydi yüzde 40 slot yatırım bonusu var Max 6k yatırım bonusun 5 kat çevrimi var sınırsız çekim oradan çok güzel paralar çektim 5 yatırıma 5 te beş yaptım sonra o yüzde 40 bonusu bana yasaklamışlar padisahbet vardı oda kaldırdı bürolar artık bonus vermiyor.
Hepbet mi ne var birtek oda ilk yatırıma yüzde yüz iade diyor para olunca onu deneyeceğim.
%100 ama 1k mksGalabet çok iyiydi yüzde 40 slot yatırım bonusu var Max 6k yatırım bonusun 5 kat çevrimi var sınırsız çekim oradan çok güzel paralar çektim 5 yatırıma 5 te beş yaptım sonra o yüzde 40 bonusu bana yasaklamışlar padisahbet vardı oda kaldırdı bürolar artık bonus vermiyor.
Hepbet mi ne var birtek oda ilk yatırıma yüzde yüz iade diyor para olunca onu deneyeceğim.
Bu sıralar reise slotlar fısıldıyor sanırımbu aralar slotlara fısıldayamıyorsun herhalde reis
Değmez o zaman çöp 1k ile slotmu oynanır slot oynamak için en az 5 k kasa lazım altı hep yok eder%100 ama 1k mks
Doğru tespitBu sıralar reise slotlar fısıldıyor sanırım
onu kaldırmıslardı tekrardan mı açmışlar cok iyi bonus .Galabet çok iyiydi yüzde 40 slot yatırım bonusu var Max 6k yatırım bonusun 5 kat çevrimi var sınırsız çekim oradan çok güzel paralar çektim 5 yatırıma 5 te beş yaptım sonra o yüzde 40 bonusu bana yasaklamışlar padisahbet vardı oda kaldırdı bürolar artık bonus vermiyor.
Yok padişahbet kaldırdı galabet devam ediyor diye biliyorumonu kaldırmıslardı tekrardan mı açmışlar cok iyi bonus .
Olsun senin iş tam tersi onlar 3 fısıldar sen 5 fısıldarsın kral sorun yokDoğru tespit
hepbeti diyorum 1k iadeYok padişahbet kaldırdı galabet devam ediyor diye biliyorum
Nasip her zaman almak olmaz kumarın doğası budur bazende kaybetmek dibi görmek gerekir ki bir önceki yaptığın hataları yapma düzelir inşallahOlsun senin iş tam tersi onlar 3 fısıldar sen 5 fısıldarsın kral sorun yok
Evet beni hemen hemen haftada 3 gün arıyorlar yatırım yapın diyede kullanacaksan kullan kankahepbeti diyorum 1k iade
Sana kimse kaşlarını çatmaz umarım😄😄Nasip her zaman almak olmaz kumarın doğası budur bazende kaybetmek dibi görmek gerekir ki bir önceki yaptığın hataları yapma düzelir inşallah
Klktı o sen hergün ilk yatırıma 1k iadeyi diyorsunhepbeti diyorum 1k iade
Puahahaj lan ne p 😆Sana kimse kaşlarını çatmaz umarım😄😄