- 7,851
- 4,627
- 113
Anlatamıyorum ki metineTabiri sıçsam para sıçarım gibi bişey mi
Anlatamıyorum ki metineTabiri sıçsam para sıçarım gibi bişey mi
Tamam kanka be anlatma valla ben anladim seni dm mi atim napim biktim 2 gundur roll takip edip bsey alamamaktan sansim seninle donecekmis megerAnlatamıyorum ki metine
metin mi alla alla şaşırdım diyecektim diyemedimAnlatamıyorum ki metine
Ulan lannnnnTamam kanka be anlatma valla ben anladim seni dm mi atim napim biktim 2 gundur roll takip edip bsey alamamaktan sansim seninle donecekmis meger
Kanka cok kotuyum valla. Oyle biyle değil. Ayin 15 inde para gelcek ozamana kadar mahf durumdayim allah yardimcmiz olsunUlan lannnnn
Öyle oluyormu nam felan yürüyormuKardesım yalandan ufleme burda parası olan adam atar seklını yapar namı yurur 💼
Aha dm yandiKardesım yalandan ufleme burda parası olan adam atar seklını yapar namı yurur 💼
Bu gelen huseyın mı lannn valllaaa huseyınAha dm yandi
Ben senden beterimdir kardo normal herkes bataklık bünye alışkın artık bak hat kapandı bankalar arayamıyor meselaKanka cok kotuyum valla. Oyle biyle değil. Ayin 15 inde para gelcek ozamana kadar mahf durumdayim allah yardimcmiz olsun
Bizimde ciceklerimiz acacak kralBen senden beterimdir kardo normal herkes bataklık bünye alışkın artık bak hat kapandı bankalar arayamıyor mesela
İş ıcın ekg cektırcem 500 tl dedıler iş yerıne kalp hastasıyım dıcemBen senden beterimdir kardo normal herkes bataklık bünye alışkın artık bak hat kapandı bankalar arayamıyor mesela
Odulum geldı tskler@Holi44 dostlarin dostu yetimlerin esref abisi foton kayboldu hersey bukadarmiydi🤣🤣🤣
Afiyet olsun bi kısmını da @jakadal5252 a atarsınOdulum geldı tskler
Al işte fırçayı yiyen yine ben oldum gidiyom 🙂Para alışverişi yapmak yasak
ŞOV YAPMAK ZATEN YASAK DOSTLAR
Herkesin parası kendine
Tamam bu konu skici zaten dmye gelAl işte fırçayı yiyen yine ben oldum gidiyom 🙂
Ayıp kardeşim reklam kaliteye uygunduAl işte fırçayı yiyen yine ben oldum gidiyom 🙂
Bırak kardeşim geçende böyle dedin ban yemedi