- 6,618
- 2,834
- 113
5 k mı attın senBunlar bendede açıkta 4 büyükler 2.5 üst olmazsa sıfıra sıfır olursa +25k
5 k mı attın senBunlar bendede açıkta 4 büyükler 2.5 üst olmazsa sıfıra sıfır olursa +25k
En azından 2 k atsaydım ya fena olmazdıBunlar bendede açıkta 4 büyükler 2.5 üst olmazsa sıfıra sıfır olursa +25k
Demek ıyı dostluk kurmamıssın kucuk sakalar yap once whap komık vıdeolar gonder tam kıvama gelsjn pat dıye soleKimse kimseye 5 k vermez metin baba
Evet5 k mı attın sen
Kankammmm
10 maks olsa 10 atardımEn azından 2 k atsaydım ya fena olmazdı
Makslaniyormus sonradan maksladimKankammmm
Dedım sana tutar cıkıyo dıye ıyı yapmıssınMakslaniyormus sonradan maksladim
Var var çok şükür ama ben kimseden kolay kolay borç almam idare edelim böyle ozelimiz var belkim o gelirDemek ıyı dostluk kurmamıssın kucuk sakalar yap once whap komık vıdeolar gonder tam kıvama gelsjn pat dıye sole
Ben 1 attım 2 felan atsaydım iyi olurdu
Herkes ıs bası yapınca dolapları karıstır aksam vardıya bıtane kadar 1.20 bas gerı koyVar var çok şükür ama ben kimseden kolay kolay borç almam idare edelim böyle ozelimiz var belkim o gelir
Gelir yani diyin ozman10 maks olsa 10 atardım
Umarım gs tek başına atar fb kg ve üst olur bjk 1-2 yenilir al sana wonGelir yani diyin ozman
Gelse oda iyi yaUmarım gs tek başına atar fb kg ve üst olur bjk 1-2 yenilir al sana won
GünaydınGünaydın beyler battık bu sefer kesin olarak![]()
Naber salişkoGünaydın
Parası olana oldu bıze zıfılı karanlıkGünaydın sabah oldumu
Evet doğruParası olana oldu bıze zıfılı karanlık