- 45,691
- 34,475
- 113
Ooo güzel kalabalıktır borç alma potansiyel mevcutFabrika
Ooo güzel kalabalıktır borç alma potansiyel mevcutFabrika
Öyle yapacaz yapacak bişi yok da şimdi alamam maaş yeni yatı daha 😀Ooo güzel kalabalıktır borç alma potansiyel mevcut
Verecegin tavsiyeyi seveyim senin hshddOoo güzel kalabalıktır borç alma potansiyel mevcut
Herkeste para varken tam zamanı aslındaÖyle yapacaz yapacak bişi yok da şimdi alamam maaş yeni yatı daha 😀
Fabrıka ortamı oledır bugün 10 gıbı başlar işte ödemem kaldı para yetmedıVerecegin tavsiyeyi seveyim senin hshdd
Adamlar daha yeni maaş yattı dicek 😀 geçen ay aldığım kişilere vermiştim geri istimHerkeste para varken tam zamanı aslında
Geçmiş olsun işinden de olursun dikkat etBenim hala aklım almıyor abi 50 saniye vardi top Sacramentoda adamlar bıraktı son top olsa önde olan takımda yine tm dicem 1 dk oynamadılar goldene hiç bişi demiyorum onların varyaa çok canım yandı ondan nlet olsun ya harbiden sinirden ise başlamadım ayda 2 saat devamsızlık hakkimız var diye aradim 10 da gelecem dedim kafayı dağıtmak lazim
Metin sana bi senaryo yazar şimdiAdamlar daha yeni maaş yattı dicek 😀 geçen ay aldığım kişilere vermiştim geri istim
Valla 1 k kurtardım özel vardı aldım onu oda hafta sonu inşallah o gelir 5 dk bide Celtic ertelenmişti 7.5 oda bekliyorMetin sana bi senaryo yazar şimdi
Tek kaynağımız bu vallaAl
Valla 1 k kurtardım özel vardı aldım onu oda hafta sonu inşallah o gelir 5 dk bide Celtic ertelenmişti 7.5 oda bekliyor
Anneannem düşük yaptiMetin sana bi senaryo yazar şimdi
Dagıtım gelırmı cıtırdanTek kaynağımız bu valla
Dedenin sunnetı gecen haftaydı laAnneannem düşük yapti
Çitirdan girdiler bizeDagıtım gelırmı cıtırdan
Şimdi işe gıdıyorsun aynı bolundekı arkadasna dıyorsunkı kız ısteme yapıcaz 5 k lazımÇitirdan girdiler bize
Bunlar bendede açıkta 4 büyükler 2.5 üst olmazsa sıfıra sıfır olursa +25kAl
Valla 1 k kurtardım özel vardı aldım onu oda hafta sonu inşallah o gelir 5 dk bide Celtic ertelenmişti 7.5 oda bekliyor
Kimse kimseye 5 k vermez metin babaŞimdi işe gıdıyorsun aynı bolundekı arkadasna dıyorsunkı kız ısteme yapıcaz 5 k lazım