- 40,071
- 42,589
- 113
Erhani ne zannettiniz lampard ile büyüdük biz puahaErhana ada futbolundan ne anlar dedik gitmiş lampardı koymuş puhaha
Erhani ne zannettiniz lampard ile büyüdük biz puahaErhana ada futbolundan ne anlar dedik gitmiş lampardı koymuş puhaha
Zaten 1k ustu banka havalesi oluyor da 300 500 gitsede kriptodan sorun yok yeterki jojo mat bir defa koddan iyi odeme yapsın kafiDikkat et ama. 400 500 2 defa buhar oldu benim para. 1 saati geçmişti çekim
Floyla zolayı bilir misin dostErhani ne zannettiniz lampard ile büyüdük biz puaha
O kadar yaşlı değilim maalsefFloyla zolayı bilir misin dost
Chelseanın gerçek efsaneleri bunlardırO kadar yaşlı değilim maalsef
İlk yarı ev 35 atar dedimiyiki alt dedik 3 dk 9 sayı
Sayende öğrenmiş olduk tsk puahaChelseanın gerçek efsaneleri bunlardır
bu ligde sayı cıkmıyor diye alt oynadim bende. şansıma hala atiyo 4 oran oldu alt. üst tutcak gibiİlk yarı ev 35 atar dedim
Bunlar bi ara 2.perleri hep üst oluyodu. İstisnasız ama 4 maç varsa 4ü de 2.per 40+ çıkıyodu. Tam dümen bu ligbu ligde sayı cıkmıyor diye alt oynadim bende. şansıma hala atiyo 4 oran oldu alt. üst tutcak gibi
Yaptığım yatırımla oynuyorum işte her kuponda yeni yatırım mı yapcam amk başka alan yok futbıl basketbol kurallarda yazıyo@TommyEgan sen kazancla mı kupon paylaşıyorsun? geçen birine ödül vermediler baska alana geçti diye
Yine bahane gelebilir haberin olsun
normalmi bu kadar sayı cıkması ben boyle bi yunan ligi gormedımBunlar bi ara 2.perleri hep üst oluyodu. İstisnasız ama 4 maç varsa 4ü de 2.per 40+ çıkıyodu. Tam dümen bu lig
Kuponunuz kazandığında ister çekim yapabilir, ister daha yüksek oranlarla etkinliğe devam edebilirsiniz.@TommyEgan sen kazancla mı kupon paylaşıyorsun? geçen birine ödül vermediler baska alana geçti diye
Yine bahane gelebilir haberin olsun
Slota girme sıkıntı olmaz bide en yüksek odul 5 mis uğraşmaya bile degmezKuponunuz kazandığında ister çekim yapabilir, ister daha yüksek oranlarla etkinliğe devam edebilirsiniz.
Bunlar ayarsız. Maç sonu 4dk 0 da çıkabilir ama bu kuponu battı say sen malesefnormalmi bu kadar sayı cıkması ben boyle bi yunan ligi gormedım
4dk boş geçerse gelir o da biz üst versek denk gelir dün enisey bi ara 1.20 idi oran son per 4.5 dk 2 sayı attı yatırdı rollde gördünBunlar ayarsız. Maç sonu 4dk 0 da çıkabilir ama bu kuponu battı say sen malesef
Tekrar yatırmam zaten açıkta 3 kupon var salladım gelmez onlarda 3.70 kalır en kötü 3. Oluruz heraldeSlota girme sıkıntı olmaz bide en yüksek odul 5 mis uğraşmaya bile degmez