- 41,944
- 42,699
- 113
Google arama kısmında M harfine basınca makrobetle mia khalifa çıkıyor kardeşim arada kaldıkKardeşim havadan 300 gelmiş 3 adım atar çekeriz dedik fena mj ettik ahshhaha
Google arama kısmında M harfine basınca makrobetle mia khalifa çıkıyor kardeşim arada kaldıkKardeşim havadan 300 gelmiş 3 adım atar çekeriz dedik fena mj ettik ahshhaha
parasızlıktan kredi çekecemSenle tahır neden paso para gosterme derdındesınız bu kadar 😀😀
Ben olsam direkt alır 3 günde fullerdim kuveyt 85k borç 110 oldu 9 aydır 1 kuruş ödemedim ahxjajja
Önce makroyu hallet mia hep orda shdhjajaGoogle arama kısmında M harfine basınca makrobetle mia khalifa çıkıyor kardeşim arada kaldık
Çevrimsiz nakitSen 3 adında cevrım bıtecegımı sanıyoesun puahah
kahvede cay icmek zevkli bişeyBen olsam direkt alır 3 günde fullerdim kuveyt 85k borç 110 oldu 9 aydır 1 kuruş ödemedim ahxjajja
La yok kım dıyo onuÇevrimsiz nakit
Dur bi bakim soho freebet kampanyası yapmış mı bugunekahvede cay icmek zevkli bişey
dün 20k kayiptaydım. gittim 6k da sohoya attim. 2 tane 3k kupon 1 de 4600 küsür fbyi oynadim. chelsea maci iy 1.5 olsa 25k gelcektı yattı. ana parayla yaptıgım 2 kuponda birer basketten patladı. çok şanssızlık gerçektenDur bi bakim soho freebet kampanyası yapmış mı bugune
Tüh ben de cümleyi okurken 20k çektim diye bekliyodum sonunu geçmiş olsundün 20k kayiptaydım. gittim 6k da sohoya attim. 2 tane 3k kupon 1 de 4600 küsür fbyi oynadim. chelsea maci iy 1.5 olsa 25k gelcektı yattı. ana parayla yaptıgım 2 kuponda birer basketten patladı. çok şanssızlık gerçekten
bugün açarsa alırız yineTüh ben de cümleyi okurken 20k çektim diye bekliyodum sonunu geçmiş olsun
Bugün açmayabilir de jest bonusu iste canlı destekten. Geçen tommy e 1k eklemişlerbugün açarsa alırız yine
FakeÖlüler de sanıyor ki diriler her gün pilav yiyor @Valenciennes
Fake mi
Böyle avukatlık büroları var dolandırıcıFake mi
Var turkcelle borç bu hukuk burosu da gerçek. Bu msj dolandırıcı olabilir onu bilmemBöyle avukatlık büroları var dolandırıcı
Her avukat sms inanma nereye vaesa borç e devlete bak orda yazar hangi büroVar turkcelle borç bu hukuk burosu da gerçek. Bu msj dolandırıcı olabilir onu bilmem