- 41,955
- 42,727
- 113
DoğruÇok para lazım
DoğruÇok para lazım
1 iyi 1 kötü haberım var size erhanZengin dedim ben sadece ama sen makina dağıtım yapsin dersen ben birsey diyemem puaha
Joker parası zink yapmışlar sana hiç demiyorsun puahaYine naptım
Ben de dün farkettim fenasal oldu hafiften uğurlu da geldi değiştirecektim vazgeçtim böyle devam 🤣olm ww fotosu kul adı rengiyle cok uyumlu olmuş karizma olmuşsun valla
Once iyiyi sole1 iyi 1 kötü haberım var size erhan
Bıdaha yaramazlık yapma makıneolm ww fotosu kul adı rengiyle cok uyumlu olmuş karizma olmuşsun valla
Joker dedi makro tırtıkladımJoker parası zink yapmışlar sana hiç demiyorsun puaha
Bilinenden daha fazla
Uğurlu geldi derken açık konuşalım lütfenBen de dün farkettim fenasal oldu hafiften uğurlu da geldi değiştirecektim vazgeçtim böyle devam 🤣
Lutfen batmaJoker dedi makro tırtıkladım
Gayet açıkUğurlu geldi derken açık konuşalım lütfen
Otobeti yaptım batan kupon ertesi gün won oldu terim hocam joker ısmarladı şimdilik bunlar sjjskskUğurlu geldi derken açık konuşalım lütfen
kasa sağlamOnce iyiyi sole
Aynne uğurlu geldi dedi de benim için fiyat önemli 3 5 se o bizi tatmin etmez maalsefGayet açık
Siz yiyin birbirinizi 23.59da paylaşacağım kuponuBilinenden daha fazla
allah icin bir daha cekılıslerıme sadece beğeni at yorum sakın yazma cıkarsan atcam paranıBıdaha yaramazlık yapma makıne
30 dk içinde paylaşman lazım 23.30Siz yiyin birbirinizi 23.59da paylaşacağım kuponu
Fıstık benim olacak vuracağım kırbacı
Nba i bekle 20 tane mac var ordan belki yukselirsinOtobeti yaptım batan kupon ertesi gün won oldu terim hocam joker ısmarladı şimdilik bunlar sjjsksk
Kotu ne o zamankasa sağlam