- 56,517
- 31,393
- 113
Ben alamadım buraya attım hat kapalı mailden kod yollayıp almakta zor7 işi aynı anda yapıyorum yetişemiyorum özür dilerim
Ben alamadım buraya attım hat kapalı mailden kod yollayıp almakta zor7 işi aynı anda yapıyorum yetişemiyorum özür dilerim
Sulama sistemine başka ne verebilirimHortum kozunu ellerine verme bence
Söz verirsek tutarız rahat ol bilirsen alırsınKarşıdaki adam için söylemem kardeşim 5k paran yok ayrıca
SuSulama sistemine başka ne verebilirim
Sözümün arkasindayim ben bu gidişlen zor para bulurum zaten o yüzden dağıtım isi bende uzar gibi puahaHep aynı hikaye
Ya ne kastın sende adam belki yedek telefonundan kendine yazdı o zaman nolucekKarşıdaki adam için söylemem kardeşim 5k paran yok ayrıca
Ben ilaç fabrikasına ne diyebilirim neresinden tutsan elinde kalır puahahSulama sistemine başka ne verebilirim
Hayır 🥲😅 o cümleyi çok iyi tanıyorumYa ne kastın sende adam belki yedek telefonundan kendine yazdı o zaman nolucek
Böylesi Daha tatlı oluyor puhhhSözümün arkasindayim ben bu gidişlen zor para bulurum zaten o yüzden dağıtım isi bende uzar gibi puaha
Bilmiyo zaten sallıyoYa ne kastın sende adam belki yedek telefonundan kendine yazdı o zaman nolucek
Tahir bilir onu tekBilmiyo zaten sallıyo
Biliyorum ama uzatmayım haklısın bilmiyorum pujjhhBilmiyo zaten sallıyo
Sürünmek mi tatlı pauahBöylesi Daha tatlı oluyor puhhh
Ayağını kaldırTahir bilir onu tek
Güzel para 4tl ile başlarsın 4 binde çekersin onuda 40 bin yapıp başka siteye atıp 400 binde hedefe ulaşırsınÇekimPaylaş teşekkürler jojobet
Ekipçe fakir olmak 😅😅Sürünmek mi tatlı pauah
Sessiz sessizAyağını kaldır
AynenBiliyorum ama uzatmayım haklısın bilmiyorum pujjhh
3.70 hayırlı olsun