Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,830
31,553
113
Ben foruma üye oldum 1 sene boyunca bu konuları dahi gormedim ve bilmedim sen dun 1 bugün 2 benden eski oldugun belli bu forumda kansizda tepkime vermeden cvp veriyor du mazallah
La ben üye oldum 3 ay sonra tekrar girip bonus baktım sonra 1 ay mesaj atmayı öğrendim ilk mesajım 3 ay sonundaydı

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,952
15,810
113
Uzun uzun yazıyorum ama yeminlen para felan derdim değil attığın 500 u slotta 4200 yaptim 150 betten farm yapıp 3 dakika sifirladim puaha ben tatmin olmuyorum milyon kazanmiyana kadar ee bende o g.t varmi yok galiba puaha
Milyon alsan 1k betten farm atarsın milyar yapmak için sonu yok geçmiş olsun kanka

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,031
43,721
113
Milyon alsan 1k betten farm atarsın milyar yapmak için sonu yok geçmiş olsun kanka
Senin gibi ama üzülmüyorum artık çünkü kazansam bile en fazla alacağım sigara olurdu gerisi yine kumara geri giderdi yani çok çok 1 sigara kaybettim diyelim onun içinde üzülmenin anlami yok puaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...