- 117
- 102
- 43
Bir arkadaş davet etti kendisine sorun banlıymış şuan gerçi
Genelde bu ara buraya üye olup ilk bu konuya girenler fakir oluyor sende fakirmisinBiraz öyle oldu 😄😄
Ben foruma üye oldum 1 sene boyunca bu konuları dahi gormedim ve bilmedim sen dun 1 bugün 2 benden eski oldugun belli bu forumda kansizda tepkime vermeden cvp veriyor du mazallahYeniyim diye ciddiye almamaları normal
Şu arkadaş davet etti dediğiniz kişiyi tanımıyorum @tnhnbk71Ben foruma üye oldum 1 sene boyunca bu konuları dahi gormedim ve bilmedim sen dun 1 bugün 2 benden eski oldugun belli bu forumda kansizda tepkime vermeden cvp veriyor du mazallah
La ben üye oldum 3 ay sonra tekrar girip bonus baktım sonra 1 ay mesaj atmayı öğrendim ilk mesajım 3 ay sonundaydıBen foruma üye oldum 1 sene boyunca bu konuları dahi gormedim ve bilmedim sen dun 1 bugün 2 benden eski oldugun belli bu forumda kansizda tepkime vermeden cvp veriyor du mazallah
Milyon alsan 1k betten farm atarsın milyar yapmak için sonu yok geçmiş olsun kankaUzun uzun yazıyorum ama yeminlen para felan derdim değil attığın 500 u slotta 4200 yaptim 150 betten farm yapıp 3 dakika sifirladim puaha ben tatmin olmuyorum milyon kazanmiyana kadar ee bende o g.t varmi yok galiba puaha
Alintilama beni bir daha mümkünse konumuzdan da çıkŞu arkadaş davet etti dediğiniz kişiyi tanımıyorum @tnhnbk71
Sende tepkime kascam diye aaaBen foruma üye oldum 1 sene boyunca bu konuları dahi gormedim ve bilmedim sen dun 1 bugün 2 benden eski oldugun belli bu forumda kansizda tepkime vermeden cvp veriyor du mazallah
Senin gibi ama üzülmüyorum artık çünkü kazansam bile en fazla alacağım sigara olurdu gerisi yine kumara geri giderdi yani çok çok 1 sigara kaybettim diyelim onun içinde üzülmenin anlami yok puahaMilyon alsan 1k betten farm atarsın milyar yapmak için sonu yok geçmiş olsun kanka
Nefret ediyorum enişteye geçecem diyorum tepkime atmayan insanları artik yoksayacam ilk aday tomySende tepkime kascam diye aaa
Ben üye oldum dağıtıma başladım üye olduğum gün Ağa paşa dediler atam dediler uzun bir süreçti sonra ara verdim foruma sonr düştüm puahhahaAlintilama beni bir daha mümkünse konumuzdan da çık
Erhan gene koçbaşını aldı elineAlintilama beni bir daha mümkünse konumuzdan da çık
Ne demiş atalarımızBen üye oldum dağıtıma başladım üye olduğum gün Ağa paşa dediler atam dediler uzun bir süreçti sonra ara verdim foruma sonr düştüm puahhaha
Kurabiye var simit var neye bakıyonNe demiş atalarımız
Ne demiş diye sormadın ki iyiki sorunun cevabını veremezdimKurabiye var simit var neye bakıyon
Aha mekana çöktüKimse beni buradan kovamaz rahatsızlık vermiyorum konudayım o yüzden hala
O diziyi bastan sona izledim sadece bastan sona izlediğim tek diziydi valla puahaKurabiye var simit var neye bakıyon