- 41,608
- 44,371
- 113
Baskan gibi konuştun üstad trx iletirmisin diye puahaGeceye var daha 18 dk üstad
Baskan gibi konuştun üstad trx iletirmisin diye puahaGeceye var daha 18 dk üstad
Ama @Holi44 adamdır. Benim şaka mı anlıyor. Salih dur karıştırmaİşte böyle aslan İsmet aslan güvenlik şefi
Ğuhhhhh Allah konusturdu demek ki var bir hayırBaskan gibi konuştun üstad trx iletirmisin diye puaha
Biz adam değil mi dedik awAma @Holi44 adamdır. Benim şaka mı anlıyor. Salih dur karıştırma
Ciddi anlar o ondan dedimBiz adam değil mi dedik aw
Cumaya kadar ikimize bakiye demiş doğru mu söylüyorAma @Holi44 adamdır. Benim şaka mı anlıyor. Salih dur karıştırma
Bak yeminle muronun konusuna giderim üstüme gelme giderim bakCiddi anlar o ondan dedim
Tahire 10 k dediCumaya kadar ikimize bakiye demiş doğru mu söylüyor
La yok niye ciddi anlasın adam gülüyor kendi de zaten biz burda ferdiyi bile bekledik gelen kiöe laf ettik pujhajCiddi anlar o ondan dedim
Kötü yola düşersin. Kuruduk diye başlarsınBak yeminle muronun konusuna giderim üstüme gelme giderim bak
Bana miktar belirtmediTahire 10 k dedi
Sahte siteJojobet 88k öder mi koddan çıktı
Bu betorbet saglammi deneme Bonus odermiLa yok niye ciddi anlasın adam gülüyor kendi de zaten biz burda ferdiyi bile bekledik gelen kiöe laf ettik pujhaj
Ödemez maks 50k çekimJojobet 88k öder mi koddan çıktı
Mesaj ss o var merak etme senBana miktar belirtmedi
ÖderBu betorbet saglammi deneme Bonus odermi
O zaman 500 bulayım🤣🤣🤣
Klon sitedirJojobet 88k öder mi koddan çıktı