- 8,286
- 8,180
- 113
O neWallet hesabını ıstıyorum ıcındekılerle
O neWallet hesabını ıstıyorum ıcındekılerle
Daha fazla havaya sokmayalim diye ben birsey demicem artik puahaAslan kardeşim kaybetmez
Avvada sıra çok hızlı ilerliyo. Bonus olsa yavaş ilerlerdi kesin denemeHızlı ekleniyor
Yattık geçmiş olsun o zamanDaha fazla havaya sokmayalim diye ben birsey demicem artik puaha
MuhtemelenAvvada sıra çok hızlı ilerliyo. Bonus olsa yavaş ilerlerdi kesin deneme
Sen maci izlemeye gitmedin mi burdamiydin aslan kardeşim puahaYattık geçmiş olsun o zaman
Aynen yattık diyelim millet bi uzasın baş başa kalalımYattık geçmiş olsun o zaman
Bizde tam arkasından konusuyordukSen maci izlemeye gitmedin mi burdamiydin aslan kardeşim puaha
Tahir gibisi yok diyorduk shel silmiş benim attığım son mesajı herhal metin yönetime bildirmiş puahaBizde tam arkasından konusuyorduk
Kesene bereket iyi olur gece geceÇevrimi tamamlarsam 3 kişi 500 tl
Gidicem izliyorum zaten de hayir yok bunlardan yeni bildirimi beklicez mecburSen maci izlemeye gitmedin mi burdamiydin aslan kardeşim puaha
Güvenli yerde saklayınız demiş en güvenilir olarak burasını buldun adammmmAl benden sana kıyak Ekli dosyayı görüntüle 929880
Pauhaha ya Allah im gülsem simdi cidden kusura bakma vallaKesene bereket iyi olur gece gece
Sen burdan gider misin 😁Kesene bereket iyi olur gece gece
Geceye var daha 18 dk üstadKesene bereket iyi olur gece gece
Isi cozmussun az daha ağla 70 e kadar hepsi won olur gelirsinGidicem izliyorum zaten de hayir yok bunlardan yeni bildirimi beklicez mecbur
İşte böyle aslan İsmet aslan güvenlik şefiSen burdan gider misin 😁
70e kalmaz goller 51. Dk ve 67. DkIsi cozmussun az daha ağla 70 e kadar hepsi won olur gelirsin