- 8,182
- 8,005
- 113
Vermiyor ya. Jojo gibi değilMat kodunu spamladım yine alamadım bu arada. Son kodu alabilen oldu mu
Vermiyor ya. Jojo gibi değilMat kodunu spamladım yine alamadım bu arada. Son kodu alabilen oldu mu
Jojoda vermed banaVermiyor ya. Jojo gibi değil
Para vardı ve roll takip ediyodun demek. AyıpDostlar everymatrixlere girdim şimdi trx yatirayim diye hicbirisinde gorunmuyor, guncelleme mi var ? Bilginiz var mı ?
Verseydin benim gibi 3k alırdın hahdhdÇekiliş açan geçen benden 200 lira istedi
Ekmek 20 lira hey yavrum hey sen ne saniyonPara vardı ve roll takip ediyodun demek. Ayıp
Kazanmamış diyo salih amel troll diyoVerseydin benim gibi 3k alırdın hahdhd
Tekte verdi bana. Mat 2 gündür ilk kodu bile vermiyorJojoda vermed bana
Senin 3lerle sorunun ne kardeşim herkesten 3 alıyon,ç😅Verseydin benim gibi 3k alırdın hahdhd
Ben alamıyorumTekte verdi bana. Mat 2 gündür ilk kodu bile vermiyor
Yok makinadan bahsediyom zaten 200 varken 200 vermek başka 50k dan 200 vermek başkaSenin 3lerle sorunun ne kardeşim herkesten 3 alıyon,ç😅
No kod olmuş olabiliriz xfshdybBen alamıyorum
@sseyhan @AnthonyEdwards şimdi anladınız mı Sabah ki 60₺yi gülüyordunux bana 🥲Yok makinadan bahsediyom zaten 200 varken 200 vermek başka 50k dan 200 vermek başka![]()
Bilemem valla oyun tam olması gerektiği gibi elle çizilmiş gibi yüksek line larin hepsinde çarpıyorKazanmamış diyo salih amel troll diyo
60 TL havale ücreti bile 9 TL napak@sseyhan @AnthonyEdwards şimdi anladınız mı Sabah ki 60₺yi gülüyordunux bana 🥲
60 tl kime lazımmış hwhds@sseyhan @AnthonyEdwards şimdi anladınız mı Sabah ki 60₺yi gülüyordunux bana 🥲
🫠🫠60 TL havale ücreti bile 9 TL napak
İzlemedim bana mantıklı gelmiyo. 1 haftalık üye herşeye bu kadar hakim olamaz forumda. Daha üye olalı 12 saat olmamışken dm atıp para istedi. Atmıştım sana yasaklı platformdan hatırlıyosan o işte buBilemem valla oyun tam olması gerektiği gibi elle çizilmiş gibi yüksek line larin hepsinde çarpıyor
Kelle başı mı topluyah illa
Birisi 400 lazım dedi bende 60tl var atayım eksiği tamamlarsan dedim dalga geçtiler benle60 tl kime lazımmış hwhds