- 45,700
- 34,483
- 113
Serı atması lazım kı bızde alalım dıpte kalanlarıJojo kod attı jojo hesaptan çıkış yapmış bunu da alamadık
Serı atması lazım kı bızde alalım dıpte kalanlarıJojo kod attı jojo hesaptan çıkış yapmış bunu da alamadık
Çok bekleyip attılar millet pusudaydı zor bunları almak. 2li atarsa alabilirizSerı atması lazım kı bızde alalım dıpte kalanları
Dıbın dıbındeyız makmaÇok bekleyip attılar millet pusudaydı zor bunları almak. 2li atarsa alabiliriz
180 tlÇok bekleyip attılar millet pusudaydı zor bunları almak. 2li atarsa alabiliriz
Güzel para180 tl
Gel kanka ayip ediyorsun. Bir döner ismarlarim sana (tavuk)@vurucu999 masko tarafındayım yemek cay kola ısmarlarsan gelım
Eyw kardo depozıto orda bıyer var gorusmeye gıttım ıyı gectı bakslımGel kanka ayip ediyorsun. Bir döner ismarlarim sana (tavuk)
Herkes pusuda gene alamayızHala kod gelmemiş @Losers
Aynen çok sovdum dun aksam benim o gün 20k mi yaktiDün mccolum 5 triple atmış @zeisy Dedim ya sana batırdı seni bi sonraki maç 5 tane atar diye
joker 750 oldu betvaktinde oyna benceBu akşam güzel maçlar var joker çözmek lazım @TommyEgan @sseyhan
Param tokyBu akşam güzel maçlar var joker çözmek lazım @TommyEgan @sseyhan
Az daha kaçırıyodum kahve yaptım geldim yetiştim ama oyun leş 5 lira bile ödemeyecekZCVBNMZVA
Evet ödemediAz daha kaçırıyodum kahve yaptım geldim yetiştim ama oyun leş 5 lira bile ödemeyecek