- 1,611
- 1,828
- 113
Şimdi aldım gelirse sana ve Ahmet’e 500er şans parası 😂😂Oynamadıysan olmaz oynadıysan olur 🤣
Şimdi aldım gelirse sana ve Ahmet’e 500er şans parası 😂😂Oynamadıysan olmaz oynadıysan olur 🤣
Gecmis olsun neyin varYok uyuya kalmışım rahatsızım biraz da aga
Isimiz yok coşkunu mu takip edelim tobe yarabbimİyi geceler herkese bu Coskunda var bir naneler ama benim gibi şüphelenen var mı,detaya gerek yok şüphelenen likelasin
Halsizlik kanka mevsim gribi gibiGecmis olsun neyin var
Korona olmasin da gecer 2 gune terle bu gece iyi gelirHalsizlik kanka mevsim gribi gibi
Baya ilaç aldım uyuttu ilaçlar iyiyim şükür agaKorona olmasin da gecer 2 gune terle bu gece iyi gelir
Iyi dost yine uyu ama tam düzelirsin yorma kendiniBaya ilaç aldım uyuttu ilaçlar iyiyim şükür aga![]()
Nba izlicem izlerken uyurum herhalde eyvallah agaIyi dost yine uyu ama tam düzelirsin yorma kendini
İhtiyacım yok kanka sağolasın düşüncen için ihtiyacı olana paslaŞimdi aldım gelirse sana ve Ahmet’e 500er şans parası 😂😂
Coskın 2 hesabı varİyi geceler herkese bu Coskunda var bir naneler ama benim gibi şüphelenen var mı,detaya gerek yok şüphelenen likelasin
Yav sen varya dedektif olacak adamsın metin beyCoskın 2 hesabı var
Oda bokunu cijardi geçmiş olsun tahirJoker 1k freebeti 750 ye düşürmüş 750 tl ye de 750 freebet 1k ya da 750 freebet bilginiz olsun
AttımıBen kendi paramla oynamıyorum arkadas atacak onun parasıyla oynucam
Atti la sen ne yapıyorsun Allah aşkına eski mesajları biliyorsun ona rağmen ne arıyorsun la puahaAttımı
Yenı kalktım darlandım dolanıyom oleAtti la sen ne yapıyorsun Allah aşkına eski mesajları biliyorsun ona rağmen ne arıyorsun la puaha
Bende parayi buldu dedim içimden geçmişti ama sen uyumussun gerçi senin daha vurgun yaptığını göremedim nasil bole bir his geldiyse bana ona şaşırdım suan puahaYenı kalktım darlandım dolanıyom ole
İns gelecegı goruyorsundur işsızlık kotu vurdu erhan evrakları verdım bakalım cagırcaklarBende parayi buldu dedim içimden geçmişti ama sen uyumussun gerçi senin daha vurgun yaptığını göremedim nasil bole bir his geldiyse bana ona şaşırdım suan puaha
La sen her ay bir is yerine evrak veriyorsun alışkanlık oldu galiba sende puahaİns gelecegı goruyorsundur işsızlık kotu vurdu erhan evrakları verdım bakalım cagırcaklar
Bu ay 2 tane yaptım evrak dıger yer sıkıntı cıktı olmadı 2 hafta gece 1 hafta gunduz dedıler sonradan hatta bazen 3 hafta gece sıkıntıLa sen her ay bir is yerine evrak veriyorsun alışkanlık oldu galiba sende puaha