- 40,460
- 43,020
- 113
Konuda 10 tane adamız silkelesen joker parasi cikmaz bu hayat bizi cidden çok yoruyor atamGeldyse parası bitmiştir puhha
Konuda 10 tane adamız silkelesen joker parasi cikmaz bu hayat bizi cidden çok yoruyor atamGeldyse parası bitmiştir puhha
Sorma la bıek jokerim500 çıkmdı @sseyhan deneme bonusunu çektiremedikKonuda 10 tane adamız silkelesen joker parasi cikmaz bu hayat bizi cidden çok yoruyor atam
2 paket içiyorum günde Bana alPorto kg olursa sigarası olmayan 2 kişiye 105 tl
Parasızlıktan bak 😀😀😀Konuda 10 tane adamız silkelesen joker parasi cikmaz bu hayat bizi cidden çok yoruyor atam
Devre arası 0 0. Erken gol gelmezse bizim iş yaş ama2 paket içiyorum günde Bana al
Dk 48 de gelecekDevre arası 0 0. Erken gol gelmezse bizim iş yaş ama
Olsun da ben cokerim özel orana 😀Porto kg olursa sigarası olmayan 2 kişiye 105 tl
O deneme yi bende gördüm de 500 yatırıma 1k çekti almadım para yokken yatirimli deneme bonusu almıyorumSorma la bıek jokerim500 çıkmdı @sseyhan deneme bonusunu çektiremedik
Alamıyoruz zaten baksana kazansan ayrı dert gitse ayrı dertO deneme yi bende gördüm de 500 yatırıma 1k çekti almadım para yokken yatirimli deneme bonusu almıyorum
Alma paran yokken yatiirmli deneme dostParasızlıktan bak 😀😀😀
Fakir yatırımlı deneme bonusun senin neyineAlma paran yokken yatiirmli deneme dost
Hayat başlı başına sikinti zaten atam mecbur yaşıyoruz bir sekildeAlamıyoruz zaten baksana kazansan ayrı dert gitse ayrı dert
Dursun yarın ola hayrola 😀Alma paran yokken yatiirmli deneme dost
Ben fakirken almıyorum misal puahaFakir yatırımlı deneme bonusun senin neyine
Örnek alın şu adamıBen fakirken almıyorum misal puaha
Ins bulursun 500 de birsey degil aslında jojo mat kodundan bile çekersin bide dediğin gibi yarin ne olacağını bilmeyiz ben bile yarina 100k kazanabilrim puahDursun yarın ola hayrola 😀
Aynen. Acelemiz yok. Kaybetmek için aceleye gerek yok 😀😀Ins bulursun 500 de birsey degil aslında jojo mat kodundan bile çekersin bide dediğin gibi yarin ne olacağını bilmeyiz ben bile yarina 100k kazanabilrim puah
Bu konular konusulmasin dost herkesin özeli kendine aittirEski sevgilims borcum vardı şimdi hatırladım yazmaktan vazgeçtim