- 24,537
- 15,099
- 113
2 özel oran devam eder yeme kocaeli
Ohoo tüm hayallerle oynadinSosyal deney yaptık dağıtım dersem tutar mı diye tutuyomuş. Kupon yoktu yani
Hiç şans yok bu ara ya kıramıyoruz şanssızlığıOhoo tüm hayallerle oynadin![]()
2 gündür nba de tek 3 lükten gidiyorum komple 0 ladılar kasayiHiç şans yok bu ara ya kıramıyoruz şanssızlığı
All star öncesi dönem çok sıkıntı 1 hafta sabret all star geçsin sonra dene2 gündür nba de tek 3 lükten gidiyorum komple 0 ladılar kasayi![]()
OrdinaryüsAll star öncesi dönem çok sıkıntı 1 hafta sabret all star geçsin sonra dene
Dost pascal siakam 2 üçlük atar diyorum mac boyu 3 tane deniyor 1 tane atiyorAll star öncesi dönem çok sıkıntı 1 hafta sabret all star geçsin sonra dene
Son 2 analizimde haklı çıktım alpi ve dün 23 maçları ilk çeyrekşer alt. 2sine de oynayamadım o ayrıOrdinaryüs
Her maç top çalan adama 1.40 orandan top çalar dedik sezonun 2. Top çalmadığı maçını oynadı geçen günDost pascal siakam 2 üçlük atar diyorum mac boyu 3 tane deniyor 1 tane atiyor![]()
Gercekten yazik ya nba tam sike ligi 2 üstü oranlardan analizsin oynayacaksin aslindaHer maç top çalan adama 1.40 orandan top çalar dedik sezonun 2. Top çalmadığı maçını oynadı geçen gün
Evet süpriz denemek daha mantıklı bence deGercekten yazik ya nba tam sike ligi 2 üstü oranlardan analizsin oynayacaksin aslinda
Aksam banchero triple double 51 oranEvet süpriz denemek daha mantıklı bence de
Lomelo ball TD bugünAksam banchero triple double 51 oran![]()
Ball da olabilirLomelo ball TD bugün
Bugün kante gol atsın da alacam TD bir iki taneBall da olabilir
Embid de triple double 46 oran oda iyi meselaLomelo ball TD bugün
Embidle bancherodan umutluyum benBugün kante gol atsın da alacam TD bir iki tane
Jojo kod atarsa bende alicam ozelleride atmiyorBugün kante gol atsın da alacam TD bir iki tane