- 9,267
- 4,577
- 113
Akşam akmissin yine 😁Bugün herkes kazanacak hissediyorum
Bültende pok gibi. Tam para kazanmalık
Akşam akmissin yine 😁Bugün herkes kazanacak hissediyorum
Bültende pok gibi. Tam para kazanmalık
Dün her kodu denedim ikinci kodu hiç biri vermedi. Bugün sıfırlanmıştır hakkımızMat 14 15 özel oran açtı. 2sinden biri gelir diye hissediyorum ben. Onun dışında kodları bekleyelim ordan yolumuzu bulabiliriz umarım artık
Jojo günün ilk kodunu atar bitazdan 16 liranı almaya hazır mısınSlotta etmiş yani. Sporda kaybetse uzulunur.
Doktor nerde Max win
Finali yapamadımAkşam akmissin yine 😁
Dün ilki vermedi bugün bir maks verirJojo günün ilk kodunu atar bitazdan 16 liranı almaya hazır mısın
İstikrarsızlik var bu ara bizdeFinali yapamadım
2.kodu ne yaparsan yap vermiyor. Jojo özellile gece çok kod atıyo. Alabilir miyim diye deniyorum ama yok asla vermiyoDün her kodu denedim ikinci kodu hiç biri vermedi. Bugün sıfırlanmıştır hakkımız
TG de çoğu kişi 3v5 defa aldık diyo palavra o zaman2.kodu ne yaparsan yap vermiyor. Jojo özellile gece çok kod atıyo. Alabilir miyim diye deniyorum ama yok asla vermiyo
Bence yalan. 3dk spam yapınca veriyodu. Şimdi 10dk yap yine vermiyoTG de çoğu kişi 3v5 defa aldık diyo palavra o zaman
Gitti 1 k oran o zaman ben PSG atamaz diyordumDün benfica 3 fark atsa bugün son maça kalacaktı jojo özel
Uzun zaman sonra gelmişsin ondan veriyor. Çevir gel 1.5 olması lazımPadişaha 1k atıp kaybettim 750 Spor bonusu eklemiş 10x çevrim diyor. Ben talep etmemiştim bilgisi olan varmı
5 0 yendi paris. Mou itinin takımı batırdı. Gitti ülkeden hala zarar veriyor banaGitti 1 k oran o zaman ben PSG atamaz diyordum
SNL/SPR-2026Padişaha 1k atıp kaybettim 750 Spor bonusu eklemiş 10x çevrim diyor. Ben talep etmemiştim bilgisi olan varmı
Oran mı 1.50Uzun zaman sonra gelmişsin ondan veriyor. Çevir gel 1.5 olması lazım
HoşgeldinBattık
1.5 zaten oynatmaz farklisina merak etmeOran mı 1.50
Canlı da sıra var sorcam
Aldım eyvallahSNL/SPR-2026
BU KODU da al