- 7,675
- 3,338
- 113
Yav dost onla onun arasında boşver sen konuyu açıp adaminrencide etmene gerek yok belki senin bildiğin gibi değiladam biyerinden uyduruyor olamaz , hatta bann yemişsin o gün , olay böyle degilse nasıl oldu ?
Yav dost onla onun arasında boşver sen konuyu açıp adaminrencide etmene gerek yok belki senin bildiğin gibi değiladam biyerinden uyduruyor olamaz , hatta bann yemişsin o gün , olay böyle degilse nasıl oldu ?
?@Barrios neden gelmedk
Hoşgeldin
Teşekkürler hbHoşgeldin
Hosgeldin Reşat kardeş
Hb kardesimHosgeldin Reşat kardeş
Nasılsın iyisindir umarım bi kaç kere Selam yolladım iletmislerdir umarımHb kardesim
Allah razı olsun iyiyim dost. İlettiler selamını eksik olma. Tekrardan aleyküm selamNasılsın iyisindir umarım bi kaç kere Selam yolladım iletmislerdir umarım
Sen nasılsın iyisin inşallahNasılsın iyisindir umarım bi kaç kere Selam yolladım iletmislerdir umarım
Şükür aga bıraktığın gibi iki ileri 3 geri aynı yuvarlaniyoruzSen nasılsın iyisin inşallah
Allah her daim iyi etsin dostum. Hayat böyle maalesef. 1 ileri 1 geriŞükür aga bıraktığın gibi iki ileri 3 geri aynı yuvarlaniyoruz
Oooo hoşgeldin dostum. Tatilin iyi geçti umarım
Hb dostum. Çok şükür fena değildir. Kafayi resetledik diyelimOooo hoşgeldin dostum. Tatilin iyi geçti umarım
Arada böyle reset iyidir. Zihni dinç tutarHb dostum. Çok şükür fena değildir. Kafayi resetledik diyelim
Amin dostum sagolasinAllah her daim iyi etsin dostum. Hayat böyle maalesef. 1 ileri 1 geri
Soho gibi yatırım bonusu veren bir site daha vardı biliyon mu sen hangisiydi
Joker roketbet betvaktiSoho gibi yatırım bonusu veren bir site daha vardı biliyon mu sen hangisiydi