- 1,248
- 383
- 83
Kardeşim bu forum ta bu kadar gelişmemiş iken ilk zamanlarını bilirim daha basitti yaniKatılım 2025 yazıyor eski nick neydi
Kardeşim bu forum ta bu kadar gelişmemiş iken ilk zamanlarını bilirim daha basitti yaniKatılım 2025 yazıyor eski nick neydi
Katılım 2025 yazıyor eski nick neydiKardeşim bu forum ta bu kadar gelişmemiş iken ilk zamanlarını bilirim daha basitti yani
İlk zamanlardaki nick neydiKardeşim bu forum ta bu kadar gelişmemiş iken ilk zamanlarını bilirim daha basitti yani
fatih1461İlk zamanlardaki nick neydi
Bir konuştuk ama değeri bir arkadaş kendisi sorun yok yanisenin kashima ile bi olayın oldu mu ? para atıp sonra geri istedin mi ?
Katılım 2025 yazıyor eski nick neydi
Muhtemelen Alparslan1071 eski zamanlar diyor çünküİlk zamanlardaki nick neydi
Ben kaçanzi bişeyler izlim yatayım hadi görüşürüz kankaYok bi kaç saat oldu
Heran herşey olabilir kurcalamayalım kanka boşver iyi geceler 🙏Muhtemelen Alparslan1071 eski zamanlar diyor çünkü
duyduğuma göre oda taylanmışHeran herşey olabilir kurcalamayalım kanka boşver iyi geceler 🙏
MercıbadıkKatılım 2025 yazıyor. Eski nick neydi
Çektin mi restbetiMercıbadık
Hayırlı geceler kankaNeyse moral bozukluğu ile bu kadar sohbet yeter hayırlı geceleriniz olsun losers Allah'a emanet olun
Yok 250 den sfırıladımÇektin mi restbeti
dagıtım için 5bin vermişsin , dagıtmıs , sonra bütün herkese yaz paraları geri al bana at demişsin dogrumu ?Bir konuştuk ama değeri bir arkadaş kendisi sorun yok yani
Görüşürüz kankacimBen kaçanzi bişeyler izlim yatayım hadi görüşürüz kanka
Kardeşim kashima mi dedi bunu sence böyle. Birşey olabilir mi yani herkese yaz geri versin nedir ya .sadece kashima ile birşey konuştuk o kadar neyse bunu kapat kardeşim numarası var ben de konuşuruz onunladagıtım için 5bin vermişsin , dagıtmıs , sonra bütün herkese yaz paraları geri al bana at demişsin dogrumu ?
adam biyerinden uyduruyor olamaz , hatta bann yemişsin o gün , olay böyle degilse nasıl oldu ?Kardeşim kashima mi dedi bunu sence böyle. Birşey olabilir mi yani herkese yaz geri versin nedir ya .sadece kashima ile birşey konuştuk o kadar neyse bunu kapat kardeşim numarası var ben de konuşuruz onunla
Sen hasta mısın olay böyle değil diyorum anladın mı hem sen kimsin sana anlatacağım kapat konuyu. Benle alakan var mı yok yeter daadam biyerinden uyduruyor olamaz , hatta bann yemişsin o gün , olay böyle degilse nasıl oldu ?