- 36,277
- 28,342
- 113
Uzak dur öyle tiplerden bulaşma bosver 300-500 için böyle şeyler yapan insan ne bilim başka bi seviyeGeri verdim onunu da adam ruh hastası
Uzak dur öyle tiplerden bulaşma bosver 300-500 için böyle şeyler yapan insan ne bilim başka bi seviyeGeri verdim onunu da adam ruh hastası
Yok la ne kaptırmasıYalansa komik doğruysa daha komik gülerim valla
Yok valla ben silmedim aç köpeğin teki bildirmistir hsgdgsMesajı sen silmediysen biri yönetime bildirmiş uyarı geliyo sana. Şaka olduğunu bilmeyen mi vardı
Kardeşim bak atacağım sana sonra sorun olmasın . Sana attım mi mesaj ve içeriği nedir mesajın ona göre atayım sana paraÖnce odeme
Ben kaptırdım...kalbimi bir güzeleYok la ne kaptırması
Kardeş o trollüyor seniKardeşim bak atacağım sana sonra sorun olmasın . Sana attım mi mesaj ve içeriği nedir mesajın ona göre atayım sana para
Olanı yazdım kardeşim birşey de yok yani anlamadım adamıUzak dur öyle tiplerden bulaşma bosver 300-500 için böyle şeyler yapan insan ne bilim başka bi seviye
Jojo aktif kod varmi almadım hicBen kaptırdım...kalbimi bir güzele
O bugün herkese bulaşıyor ne oldu ona bugün bilmiyom az once Metin abinin yüzünden enisteyle karşı karşıya getirdi beni bugün bilmiyorum yani ben anlayamadimKardeş o trollüyor seni
O hep öyle zaten alışırsın zamanlaO bugün herkese bulaşıyor ne oldu ona bugün bilmiyom az once Metin abinin yüzünden enisteyle karşı karşıya getirdi beni bugün bilmiyorum yani ben anlayamadim
Yok atmış birşeyler de umrumda değil inan sadece merak ettim .ben onu iş Bankası hesabından sorup adresine kadar bulacağımKardeş o trollüyor seni
Bir sürü attı da kalmış mıdır bilmiyorum ki. Geçti epey zaman. Ama atar yine dün 4e kadar kod atmışJojo aktif kod varmi almadım hic
Onu nasıl yapicinYok atmış birşeyler de umrumda değil inan sadece merak ettim .ben onu iş Bankası hesabından sorup adresine kadar bulacağım
Bi söz var bilir misin çok konuşan çok yalan söyler çok hata yapar diye sen çok konuşuyon kardeşimO bugün herkese bulaşıyor ne oldu ona bugün bilmiyom az once Metin abinin yüzünden enisteyle karşı karşıya getirdi beni bugün bilmiyorum yani ben anlayamadim
Demek yeni sıfırlandın haJojo aktif kod varmi almadım hic
Ne alakaBi söz var bilir misin çok konuşan çok yalan söyler çok hata yapar diye sen çok konuşuyon kardeşim
Senmi karar verinBi söz var bilir misin çok konuşan çok yalan söyler çok hata yapar diye sen çok konuşuyon kardeşim