Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,060
5,154
113
Aynen ben uye bile değildim bugün liver macinda 1k frbeet bonusunu gördüm kayıt oldum herhalde çok kişi cekim yapacak bugün o yuzden bu cekim çok geç sonuçlanır gibi
Valla bende uye değildim kanka sırf o yüzden uğraşmadim city e girecektim usengeclikten paradan olduk bide ben yatırım şartı vardır diye düşündüm

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Valla bende uye değildim kanka sırf o yüzden uğraşmadim city e girecektim usengeclikten paradan olduk bide ben yatırım şartı vardır diye düşündüm
Yokmuş yatiirm şartı bende maca 5 dakika kala uye olup son anda aldim bahsi 6 isabet çeker dedim city 2.88 orani vardi öylesine salladım iste geldi

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,060
5,154
113
Yokmuş yatiirm şartı bende maca 5 dakika kala uye olup son anda aldim bahsi 6 isabet çeker dedim city 2.88 orani vardi öylesine salladım iste geldi
Güzel gelmiş valla tebrikler bazen böyle ansizin gelem paralar acaip vurgunlara dönüşebiliyo inşallah öyle olur seninde 😅

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Çoğu kişiye de IP demiş
Valla cekim verdim iptal oldu kimlik yükleyin dedi kimlik yükledim verdim cekimi 1 saattir bekliyor ip vs olsa çoktan silinmişti para bide daha önce bu siteye üye bile değildim ilk kez sitenin adını bugün duydum dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...