Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
146,104
187,258
113
makina123
Üslubun yanlış 1 hafta yasaklandın konudan
Başka konuda devam edersen forumdan Banlanacaksın

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
ben kolay kolay kımseye küfür etmem bunun gibi adamlar hakediyor küfürü adamı zınavadan cıkartıyolar
Tm bunun gibi kac adam var zaten kim olduklarını herkes biliyor yoksay gec bir daha gormezsin sinirlenmezsin bazen sakin kalmakta fayda var bu forumda en cok ban yiyen ksiielr arasında ilk 3 teyim ama artık bu konu dışında kimseyi ciddiye alıp cvp bile vermiyorum

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,850
14,605
113
Tm bunun gibi kac adam var zaten kim olduklarını herkes biliyor yoksay gec bir daha gormezsin sinirlenmezsin bazen sakin kalmakta fayda var bu forumda en cok ban yiyen ksiielr arasında ilk 3 teyim ama artık bu konu dışında kimseyi ciddiye alıp cvp bile vermiyorum
Cevap veremez artık kanka malesef

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,526
13,422
113
Ooooo erhan da yaşıyormuş puhahaha

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
N
Tuzağa düştü gerek yok. Amacı o zaten küfür etsin banlatayım diye kışkırtıyolar
Ben bu insanları anlamıyorum 20k para kaybeden adama gülücük atılmaz forumun sahibi başkana atsin bakalim bu gülücüğü baskan ona ne yapar tahmin bile edemiyorum dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...