- 15,855
- 9,788
- 113
Yok ya şuan 500 TL 5 TL gibi banaİsteme. Yokmuş givi davran. Zorda kalırsan ufak ufak istersin. Çekim paylaş al sohodan 500 lira 🤣
Yok ya şuan 500 TL 5 TL gibi banaİsteme. Yokmuş givi davran. Zorda kalırsan ufak ufak istersin. Çekim paylaş al sohodan 500 lira 🤣
Bşkonya ve aek maclarına tek maç 4er k basıldı iy gollerine
Bana 2.5 atsanakonya ve aek maclarına tek maç 4er k basıldı iy gollerine
Aynı ben. 24 saat 0 gezince 500 TL çok çok büyük para geliyor. Yüksek kazanç yapınca da yeminle 20k 100 200 TL gibi geliyor para değerini kaybediyorYok ya şuan 500 TL 5 TL gibi bana
Bol şanskonya ve aek maclarına tek maç 4er k basıldı iy gollerine
Çok kötü bi psikoloji. En büyük düşmanımız yine kendimiziz bu yüzdenAynı ben. 24 saat 0 gezince 500 TL çok çok büyük para geliyor. Yüksek kazanç yapınca da yeminle 20k 100 200 TL gibi geliyor para değerini kaybediyor
Aynen öyle. Bence nedeni bir anda kazanmamız. Birde para sanal ortamda geziyor. Aynı anda tüm parayı çekip elimizde tutsak belki farklı olur değerini bilirizÇok kötü bi psikoloji. En büyük düşmanımız yine kendimiziz bu yüzden
Nakit 5k al eline çok büyük para. Ama sitedeki 100k çerez parası gibi gelirAynen öyle. Bence nedeni bir anda kazanmamız. Birde para sanal ortamda geziyor. Aynı anda tüm parayı çekip elimizde tutsak belki farklı olur değerini biliriz
Doğru. Geçen 400k vurdum 1xbetteNakit 5k al eline çok büyük para. Ama sitedeki 100k çerez parası gibi gelir
Öyle durumlarda bi uyuyup uyanmak lazım. Sıcağı sıcağına devam edince milyonda olsa farketmezDoğru. Geçen 400k vurdum 1xbette
2 maça 100k 100k iy gole girdim. Sanki 200 er TL oynamış gibi his verdi. Düşün bak 2 kupona 200k attım aynı anda. O kadar değersiz geldi para
Jojo ne zaman atar kodNakit 5k al eline çok büyük para. Ama sitedeki 100k çerez parası gibi gelir
Bizden adam olmaz doctor gerçi çok bı kpara kazanmadik şans olsa hergun kazanirizDoğru. Geçen 400k vurdum 1xbette
2 maça 100k 100k iy gole girdim. Sanki 200 er TL oynamış gibi his verdi. Düşün bak 2 kupona 200k attım aynı anda. O kadar değersiz geldi para
Gs devre arası atabilirJojo ne zaman atar kod
yattıkBol şans
geçen hayatımda 5bin çekmemiştim çektim atmden cüzdan cebime girmiyodu halbuki hesaplarda acımadan 300bin400bin saniyelik onayla bastığım oldu insan yaşamadan anlamıyorNakit 5k al eline çok büyük para. Ama sitedeki 100k çerez parası gibi gelir
Kaldı mı para sanki var biraz daha hepsini basmadınyattık
Hergün 3 5 düzenli kazanıp durmak lazım diyorum deniyorum da ama sabah daha 10 gibi hedefe ulaşınca ertesi güne kadar sabretmek çok çok zor geliyorBizden adam olmaz doctor gerçi çok bı kpara kazanmadik şans olsa hergun kazaniriz
TG baksana krdsmyattık