- 30,334
- 11,173
- 113
2.per 2 ydi 3 ve 4.per sadece 1 tane denedi toplamDedim ona burda çok yazı tura mccolum. Oynamayız bi sonraki maç 5 atar
2.per 2 ydi 3 ve 4.per sadece 1 tane denedi toplamDedim ona burda çok yazı tura mccolum. Oynamayız bi sonraki maç 5 atar
GünaydınGünaydın battim da geldim
Bir sonraki mac okongwu alicam mccollum aticakGünaydın
Orda en çok walker deniyorBir sonraki mac okongwu alicam mccollum aticak![]()
Boşuna demiyorum slot oynamayacam diye. 500ü bi kat çeviriyoruz 98 lira kalıyo geriBolşans
Nasıl becerdin 2-3 kere sweet alsan oderdi en kotu yarısınıBoşuna demiyorum slot oynamayacam diye. 500ü bi kat çeviriyoruz 98 lira kalıyo geri
Sipastik herifin teki. Bi maç 5 diğer maç 1 isabetle oynuyor ligin en dengesiz oyuncularından2.per 2 ydi 3 ve 4.per sadece 1 tane denedi toplam
Starlight christmas oynadım son spinde 21x var 10 lira tumble var. Çarpan atmadı oyunu uzattı +5 fs. 5 spin bomboş geçtiNasıl becerdin 2-3 kere sweet alsan oderdi en kotu yarısını
Jojo kod atardı bu saatlerde . Bülten bile paylaşmadıÖğle oldu hiç zengin gelmedi. Adamlar pazar gayfeltisi ediyor ellam
Kod atsindaMat 500 özel açtı 1 lira basın
Jojoda 3-4 özel oran var gelse bari 1 k falan veriyorJojo kod atardı bu saatlerde . Bülten bile paylaşmadı
Çok zor açtı jojo özelleri bu hafta gelmesi mucize olur keşke gelseJojoda 3-4 özel oran var gelse bari 1 k falan veriyor
Bilbao başak kazanırsa biri geliyor ozelin 700 lira veriyor 😁Çok zor açtı jojo özelleri bu hafta gelmesi mucize olur keşke gelse
Ben onu oynamamışımBilbao başak kazanırsa biri geliyor ozelin 700 lira veriyor 😁
Inter Bayern 2 fark atarsa bugün bir özel daha geliyo 550 de oÇok zor açtı jojo özelleri bu hafta gelmesi mucize olur keşke gelse
Ben onları hep kaçırmışım yavInter Bayern 2 fark atarsa bugün bir özel daha geliyo 550 de o