- 5,797
- 5,738
- 113
Kimlik selfie istedi yolladım yönetim biriminden ceylin aşık olmuş konum istiyoKupon yaparsan bakiyenden düşer tabi
Kimlik selfie istedi yolladım yönetim biriminden ceylin aşık olmuş konum istiyoKupon yaparsan bakiyenden düşer tabi
Yenemez kimse demedi houstona güvenilmez dedim okc de sha olsa görürdüm seni tamamen sansa kazandinHouston yenemez diye uzun uzun analiz yapanlar nerede hahdhds
Süpriz olsun ben de izlemiycem tutsa da tutmasa da uyanınca atarım kuponu. Ana parayı saklıyım istersen gün içinde futbola basarız yoksa basıyım mı tek maça şimdiKafana göre bana farketmez
Kimlanonlar@KANSIZ 14kyı beğenmediler bunlar zengin bebeleri mi yoksa
YagxhxjxkskdkzkKimlik selfie istedi yolladım yönetim biriminden ceylin aşık olmuş konum istiyo
Böyleymiş@KANSIZ 14kyı beğenmediler bunlar zengin bebeleri mi yoksa
lan bir günde bir havan olsun at şu kardeşine bi 2k sponsor rolling açalım hep ben mı sponsor olacamKimlanonlar
Yarın gündüz yaparsın onuda dursun .Süpriz olsun ben de izlemiycem tutsa da tutmasa da uyanınca atarım kuponu. Ana parayı saklıyım istersen gün içinde futbola basarız yoksa basıyım mı tek maça şimdi
Jojo kod cowboyda elmas geldi 2.8 çekildi tam 0 a düşmüştümYagxhxjxkskdkzk
E sga yok dedim diye oynadı zaten kanka deli değil hoş sga olsa oynamazYenemez kimse demedi houstona güvenilmez dedim okc de sha olsa görürdüm seni tamamen sansa kazandin
Krdsm ben sana atiyom sen roll acmiyodun ki ben nabimlan bir günde bir havan olsun at şu kardeşine bi 2k sponsor rolling açalım hep ben mı sponsor olacam
Ciddi mi diyon laJojo kod cowboyda elmas geldi 2.8 çekildi tam 0 a düşmüştüm
500 lira da iyi para. yoklukta iyi para. suan iyi para degil. ama 1 hafta sonra iyi para olacak.Böyleymiş
Niye böyle bi yalan söylimCiddi mi diyon la
24 saat içinde alman gerekiyo işte o var500 lira da iyi para. yoklukta iyi para. suan iyi para degil. ama 1 hafta sonra iyi para olacak.
Hayırlı olsun kanka ne bilim makara yapıyon sandımNiye böyle bi yalan söylim
Bunu katlayalım 2 adımda hemen 2 kişi ulaşim ama çok uykum varHayırlı olsun kanka ne bilim makara yapıyon sandım