- 24,090
- 14,852
- 113
Geçmiş olsun kanka ne desek boş51. dakikada nantesin topu direkten donuyor peşine endrick piçi kırmızı göruyor hep bizi bulur zaten
Geçmiş olsun kanka ne desek boş51. dakikada nantesin topu direkten donuyor peşine endrick piçi kırmızı göruyor hep bizi bulur zaten
ben böyle bir saçmalık görmedim betgar bile dolandırıcı oldugu halde 200-250k parayı sorunsuz odedı bunlar yıl 2026 50k icin 24 saat bekletıyolar demekkı neymıs sağlam sıte degilmis şak diye ödeselerdi iyi reklamlarını yapacaktım sımdı herkes 24 saat olayını duymus oldu kımse yuksek betten cevırmez burdaHee o zaman 24 saat dolunca işleme alır heralde
Saatini bekleöylesine bi cekım ıletelım yeni gün girdi dedik adamların skledigi yok bunlar 50yi odesın daha bonus monus almam iptal bile etmıyorlar 50 dk oldu
Ekli dosyayı görüntüle 928483
Parayı ez diye yapıyolar. Ezmedin kudurdularben böyle bir saçmalık görmedim betgar bile dolandırıcı oldugu halde 200-250k parayı sorunsuz odedı bunlar yıl 2026 50k icin 24 saat bekletıyolar demekkı neymıs sağlam sıte degilmis şak diye ödeselerdi iyi reklamlarını yapacaktım sımdı herkes 24 saat olayını duymus oldu kımse yuksek betten cevırmez burda
beklıyorum da ben odeyeceklerınden umıdımı kestım valla adamların ıpledıgı yok bu parayıda odemıyolarsa kapatıp gıtsnler 50k ıcın kumarmı oynanırSaatini bekle
Başka çare yok beklemektenbeklıyorum da ben odeyeceklerınden umıdımı kestım valla adamların ıpledıgı yok bu parayıda odemıyolarsa kapatıp gıtsnler 50k ıcın kumarmı oynanır
aynen öyle. saat 2.15te dananın kuyrugu kopar ya 50k gibi ufak bir para için rezil kepaze olurlar yada oderler defter kapanırBaşka çare yok beklemekten
Çekimi iptal ettin mi yoksa daha çekim vermedin miaynen öyle. saat 2.15te dananın kuyrugu kopar ya 50k gibi ufak bir para için rezil kepaze olurlar yada oderler defter kapanır
00 14 te verdım ben destek ver dedı 1 saattir beklemeyede alınmadı ıptalde olmadı 15 20 cekımlerımde 10 dakıkada beklemeye alıyorlardı kepazelıkkkkkkkÇekimi iptal ettin mi yoksa daha çekim vermedin mi
2 kere asist pası aynı adama verdi üçlük kaçtı ikisi de .7 9 8 alpi
Sayıyı yapsa bi an önce de diğerleri gelir2 kere asist pası aynı adama verdi üçlük kaçtı ikisi de .
Sayı denemiyo bu çeyrek atsa sayıyıSayıyı yapsa bi an önce de diğerleri gelir
Bir asist silebilir. Sayı yok amaDd geldi alpi
3 sahi ya triple double yapar büyük ihtimal oynayan varmiydiDd geldi alpi