- 16,720
- 15,544
- 113
Fakir tayfa seni sabaha kadar bekledi bi umut hshdhddaha çok adam görecez çok. gece 2 den sonra bayağı dağıtım yapacam. simdiden dağıtım parasını çıkartsak fena olmaz şu kupondan 😄
Fakir tayfa seni sabaha kadar bekledi bi umut hshdhddaha çok adam görecez çok. gece 2 den sonra bayağı dağıtım yapacam. simdiden dağıtım parasını çıkartsak fena olmaz şu kupondan 😄
Adam derkendaha çok adam görecez çok. gece 2 den sonra bayağı dağıtım yapacam. simdiden dağıtım parasını çıkartsak fena olmaz şu kupondan 😄
aradan birkaç kisiye de 500 atarız ordan ödensinde site kural değişti falan dedi ufak bi tırstım 56 nın üstüne yatacak diye. görcezFakir tayfa seni sabaha kadar bekledi bi umut hshdhd
Montum yokaradan birkaç kisiye de 500 atarız ordan ödensinde site kural değişti falan dedi ufak bi tırstım 56 nın üstüne yatacak diye. görcez
GünaydınMontum yok
SanadaGünaydın
Merhaba okumus adamGünaydın
MerhabaMerhaba okumus adam
Yazının başını okudum eyvah dedim maks 50k çekim dedi sandım meğer günlük 50k demiş kesin oducekse sorun yok beklersin de mide bulandırıcı ne olursa olsun banka hesabında durması yeteraradan birkaç kisiye de 500 atarız ordan ödensinde site kural değişti falan dedi ufak bi tırstım 56 nın üstüne yatacak diye. görcez
NbrSanada
Senden
100₺ gelmedi tümkasa mı neyse sigara alacaktımSenden
Sanada
Gelir yogunluk var100₺ gelmedi tümkasa mı neyse sigara alacaktım