- 9,466
- 4,765
- 113
Maçlar gelmezse roller de yine oKansız para içinde boğulmuş diyorlar ne diyosun
Maçlar gelmezse roller de yine oKansız para içinde boğulmuş diyorlar ne diyosun
Ne maçı varmi gelişme ben bayılmışımMaçlar gelmezse roller de yine o
Biz forumun demir başi olduk dost kurtulmak mümkün değil maalsefHosgeldin kardeşim doğru kararı vermişsin sonunda ısmarlara dayanamayıp![]()
Adam 10 k 10 k iki tane yaptı Soho dan Ahmet gazladiNe maçı varmi gelişme ben bayılmışım
Sıteye baglan 2 kısının kayıbından yuzde 10 ıstıyorum deKapanacak napacak ki başka şansı mı var. Bi şekil çözülmesini bekleyecen ya kırmızı ya da şansa bi sunderland golü
@KANSIZ senin dilin ne soyliyiiirrAdam 10 k 10 k iki tane yaptı Soho dan Ahmet gazladi
Varlığın daim olsun yiğit adam hshdhdBiz forumun demir başi olduk dost kurtulmak mümkün değil maalsef
haracı kestimKansız para içinde boğulmuş diyorlar ne diyosun
Geri ödeme sktet hshdhdsharacı kestim
Sira da barrios var iste dost oda mail atti gelir birazdanVarlığın daim olsun yiğit adam hshdhd
Bakayım kuponasunderland hiç sevmem biliyonmu. inş 10 kisi kapanmazlar adam akıllı gollu mac olur.
Kimseye ulasmicam @BarriosSira da barrios var iste dost oda mail atti gelir birazdan
Puahaha la küçük yazılar yüzünden kör olacaktım valla unutmuştum küçük yazılarıKimseye ulasmicam @Barrios
Yazısı küçük yüreği büyük adamPuahaha la küçük yazılar yüzünden kör olacaktım valla unutmuştum küçük yazıları
Geri gelsin ona nba nasil oynanılir öğretecem puahaYazısı küçük yüreği büyük adam
yukarıda kuponlarBakayım kupona
TmmKimseye ulasmicam @Barrios
Ama paramız yok. @DoktorX olsa bunlara oynamaz zaten 😀Tüm maçlar 1 0 hepsine iy 0.5 diyip köşe olabilirdik