- 24,693
- 15,211
- 113
Mainz attı
Aha geldiEe hala gol gelmedi bune la
iki yarıda goal oynamadim cunku arsenal ilk yarı atmayip bazen ikinci yarı 3 atabiliyo. bilmiyorum daha mantıklı geldiArsenal sıkıntı tıkanmaz maç inş
@Barrios 1 2 saate kadar aramıza geri dönecek çok şükür nba rekabeti yeniden baslicak
Bol şans
Aynen o mantıkla oynadım dogru oleyseBiri 89 atamasın kazanıyosun o zaman
Arsenal bi tane yerse iyi olur. Bu ara dengesiz arsenal alakasız maçta 4 atıyo, gol yağması gereken maçı 1 0 bitiyoiki yarıda goal oynamadim cunku arsenal ilk yarı atmayip bazen ikinci yarı 3 atabiliyo. bilmiyorum daha mantıklı geldi
Öyle anladım ben mantık onu diyoAynen o mantıkla oynadım dogru oleyse
sunderland hiç sevmem biliyonmu. inş 10 kisi kapanmazlar adam akıllı gollu mac olur.Arsenal bi tane yerse iyi olur. Bu ara dengesiz arsenal alakasız maçta 4 atıyo, gol yağması gereken maçı 1 0 bitiyo
Valla o maça bilerek oynamadım ben nolcagi hiç belli olmazsunderland hiç sevmem biliyonmu. inş 10 kisi kapanmazlar adam akıllı gollu mac olur.
hamburg bey 8 korner daha alabilir miyizValla o maça bilerek oynamadım ben nolcagi hiç belli olmaz
Kapanacak napacak ki başka şansı mı var. Bi şekil çözülmesini bekleyecen ya kırmızı ya da şansa bi sunderland golüsunderland hiç sevmem biliyonmu. inş 10 kisi kapanmazlar adam akıllı gollu mac olur.
arsenal kadrosu öyle çok süper ultra düzey bi kadro değil premier takımları adam akıllı açık oynasalar 5 yerler ama 3 te atarlar nedense kapanmayi tercih ediyorlarKapanacak napacak ki başka şansı mı var. Bi şekil çözülmesini bekleyecen ya kırmızı ya da şansa bi sunderland golü
Orta sahayı alamaz kimse arsenalden hele bu orta alt seviyenin hiç şansı yok. Orta blok bile yapamıyolar mecbur derinde bekliyolar öyle olduğu için arsenal golleri hep kornerden buluyo. Raya geriden uzun vurup kanatları koşturuyodu o yüzden artık hiç boşluk vermemeye çalışıyo rakiplerarsenal kadrosu öyle çok süper ultra düzey bi kadro değil premier takımları adam akıllı açık oynasalar 5 yerler ama 3 te atarlar nedense kapanmayi tercih ediyorlar
Emre özcan mıyım neyim forum sitesinde derin blok falan diyorumOrta sahayı alamaz kimse arsenalden hele bu orta alt seviyenin hiç şansı yok. Orta blok bile yapamıyolar mecbur derinde bekliyolar öyle olduğu için arsenal golleri hep kornerden buluyo. Raya geriden uzun vurup kanatları koşturuyodu o yüzden artık hiç boşluk vermemeye çalışıyo rakipler
Be ölmesi kardeşim bayılmışız yaa hagsgd@tahir1603 millet uzaya çıkıyor sen bu saatte uyuyorsun sen maalesef iflah olmazsın puaha
Şükür uyandın gün bitti puahaBe ölmesi kardeşim bayılmışız yaa hagsgd
Kansız para içinde boğulmuş diyorlar ne diyosunhamburg bey 6 korner daha çeker misiniz
Hosgeldin kardeşim doğru kararı vermişsin sonunda ısmarlara dayanamayıpŞükür uyandın gün bitti puaha