- 8,201
- 8,042
- 113
Ulaaaaa 45 te yazmış. Kasayı kurtardık
Mücadeleye devam
Mücadeleye devam
Kayipla mı aldınUlaaaaa 45 te yazmış. Kasayı kurtardık
Mücadeleye devam
50k bekleyen seyhana 1k şoku mu yoksaKayipla mı aldın
İsrail maçı yattı demişti ondan sonra kayipla aldı büyük ihtimalle50k bekleyen seyhana 1k şoku mu yoksa
2 adıma yine güzel kasası olur sıkıntı yokİsrail maçı yattı demişti ondan sonra kayipla aldı büyük ihtimalle
Hindistan ligi yükleniyor2 adıma yine güzel kasası olur sıkıntı yok
İsrailde çok maç var o batağa düştü ordan devam ederHindistan ligi yükleniyor
Ekmeğini bandı oradan uzaklaşırİsrailde çok maç var o batağa düştü ordan devam eder
1 ay süresi var aslında üşenmeyip sporda yapabilirdim çevrimi. Boşa acele ettik@Northe sweet 1000 x atmış gelmiyor buraya
arkadaş sen dedektif misin klavyeyi yere vurcam bak 600 tl alım yaptım 2.4 liraya 1000x attı allah belasını versin diğer el kalpler boşa gitti çarpansız 50k çevrim mümkün değil iyi bir 1000x oturmadan allah belanı versin jojo@Northe sweet 1000 x atmış gelmiyor buraya
sporda oran şartı ne ki?1 ay süresi var aslında üşenmeyip sporda yapabilirdim çevrimi. Boşa acele ettik
Sakin olarkadaş sen dedektif misin klavyeyi yere vurcam bak 600 tl alım yaptım 2.4 liraya 1000x attı allah belasını versin diğer el kalpler boşa gitti çarpansız 50k çevrim mümkün değil iyi bir 1000x oturmadan allah belanı versin jojo
Bilmiyorum ki. Eritmediysen spora geç yazarlar forumda illa kisporda oran şartı ne ki?
Rulette siyaha full kasa giriyorsun gelirse devam yoksa yokarkadaş sen dedektif misin klavyeyi yere vurcam bak 600 tl alım yaptım 2.4 liraya 1000x attı allah belasını versin diğer el kalpler boşa gitti çarpansız 50k çevrim mümkün değil iyi bir 1000x oturmadan allah belanı versin jojo
Spor yoktur onlardaBilmiyorum ki. Eritmediysen spora geç yazarlar forumda illa ki
lan 1000x çöpe atmasa oradan en az 50-60k parayla çıkardım bir kerede olsun yani ne varSakin ol
Kasa kaç onu delan 1000x çöpe atmasa oradan en az 50-60k parayla çıkardım bir kerede olsun yani ne var
Kankam 1 k da olsa cekarkadaş sen dedektif misin klavyeyi yere vurcam bak 600 tl alım yaptım 2.4 liraya 1000x attı allah belasını versin diğer el kalpler boşa gitti çarpansız 50k çevrim mümkün değil iyi bir 1000x oturmadan allah belanı versin jojo