- 11,348
- 13,416
- 113
nerede geçerli çevrimi50k çevrim var he jojo da direk çektiriyor
nerede geçerli çevrimi50k çevrim var he jojo da direk çektiriyor
Yok be 1.6Ben hala doktorun 200ü 16k yapmasına şaşkınım. 1 saat sürmedi naptı bu adam o kadar hızlı
nerede geçerli çevrim50k çevrimi var he direkt çekim
Yaptıralım daktır emri ver
Hedef 5 sene Fatih Terim in rekoru kırmadan bırakmaz OkanKardeşim 3 senedir alıyosun 4. İstiyosun. Günah. Öbür tarafta hesabını veremezsiniz ahsjkaa
Rulet slot avinerede geçerli çevrimi
Dep olsa
yüklerlerse erkek gibi tek el sweet bonanza alıp yakarımRulet slot avi
Ben rulet oynayıp sıfırladım. Slot falan da oynatıyodur illa ki. Sporu bilmşyorumnerede geçerli çevrim
1 2 saate ekler en kötü sırayla ekliyoduryüklerlerse erkek gibi tek el sweet bonanza alıp yakarım
Sonra bu adam niye kazanamıyoryüklerlerse erkek gibi tek el sweet bonanza alıp yakarım
Bunu no bonus yapmışlardır1 2 saate ekler en kötü sırayla ekliyodur
iceride 4-0 yenerızNasil kadro bu Singo sol bek mi oynuyo
Mantıklı 500x ödese kasa 12.5 çevrimi yersin bak ama sonra satın alım çevrim i düşürüyor mu diyeyüklerlerse erkek gibi tek el sweet bonanza alıp yakarım
Singo sağ bek oynuyo sola yazmış bilmiyor bu arkadaş tatava yapiyoiceride 4-0 yenerız
dışarda 5-0 yeniliriz
turnuvaya veda ederız gibi duruyor
ya yok kanka singo 6 numara oynayacak okan oldugu surece nasıl yeneceksin italyan devini arkası dönük oynayan bir tane orta sahamız yok sara mı oynayacak arkası dönük 2. bölgede top kaybı yapmaktan atağa çıkamıyoruz uclde görmüyon mu böyle 180 dakıka cıkaramaz gsSingo sağ bek oynuyo sola yazmış bilmiyor bu arkadaş tatava yapiyo
Juve takım değil dün atalanta maçını izledim gözlerim kanadı 1 tur atlar elenirizya yok kanka singo 6 numara oynayacak okan oldugu surece nasıl yeneceksin italyan devini arkası dönük oynayan bir tane orta sahamız yok sara mı oynayacak arkası dönük 2. bölgede top kaybı yapmaktan atağa çıkamıyoruz uclde görmüyon mu böyle 180 dakıka cıkaramaz gs
O da olur. Düz 1.5 üst ve ev 1.5 üst vardıDep attı @DoktorX olmuyor mu