- 1,010
- 293
- 83
singo bekte iyi aslında takımın kimyasını bozdu okan, en kötü davinsonla stoper oynar 6 numara saçma çoksingo 6 numara oynucakmış öyle duydum o adam 6 numara falan oynayamaz adam akıllı bir orta saha alamadılar şu takıma
singo bekte iyi aslında takımın kimyasını bozdu okan, en kötü davinsonla stoper oynar 6 numara saçma çoksingo 6 numara oynucakmış öyle duydum o adam 6 numara falan oynayamaz adam akıllı bir orta saha alamadılar şu takıma
Devam ederse buralardayım reissayın modum kendince dalga geçiyor ama makinayı tanıdığım için sıkıntı yok severim kendisini
allah icin okan git gittttttttttttttttttt gözüm görmesin seni okannnnnnnnsingo bekte iyi aslında takımın kimyasını bozdu okan, en kötü davinsonla stoper oynar 6 numara saçma çok
Ikiside sağ stoper kardeşim olmuyor o işler öylesingo bekte iyi aslında takımın kimyasını bozdu okan, en kötü davinsonla stoper oynar 6 numara saçma çok
Artık takımlarımız çeyrek finallerin gediklisi olmalı reis. Kadroları iyi. Her türlü taraftar desteği içerde dışarda var. Gs sever juveyi. Geçeceksiniz benceEvet reis kadro Avrupa için önemli TR oluruna bırak
eyw teşekkürler @Daimon modumDevam ederse buralardayım reis![]()
Kardeşim ligi boşverin avrupaya odaklanın bu sene jxkskslsMaç günü aynı sözü soylemezsen bozuşuruz hshdhd
Severiz Galatasaray'ı 🦁Cımbom lu muyuz reis
Adamsın reis imSeveriz Galatasaray'ı 🦁
Size Türkiye kupasını bırakıcaz merak etmeyin yetmez bize 1 kupa hedef şimdi AvrupaKardeşim ligi boşverin avrupaya odaklanın bu sene jxksksls
Uğurcanallah icin okan git gittttttttttttttttttt gözüm görmesin seni okannnnnnnn
Ben hala doktorun 200ü 16k yapmasına şaşkınım. 1 saat sürmedi naptı bu adam o kadar hızlı@Northe az sonra gelecek x atmadı diye
lan dur eklenmiyo zaten biraz daha eklenmezse desteğe giricem direkt çekimli mi ne bu eklenirse napıyozSen oynama diyom
okan diyince benim elim ayağım boşalıyor titreme ve kulaklarda çınlama başlıyor sizde de oluyor mu psikolojimi bozdu okanDevam ederse buralardayım reis![]()
Nasil kadro bu Singo sol bek mi oynuyoUğurcan
boey davinson apo singo
torera lemina
barış sane lang
osi
bence gs ideal 11i
Kardeşim 3 senedir alıyosun 4. İstiyosun. Günah. Öbür tarafta hesabını veremezsiniz ahsjkaaSize Türkiye kupasını bırakıcaz merak etmeyin yetmez bize 1 kupa hedef şimdi Avrupa
50k çevrim var he jojo da direk çektiriyorlan dur eklenmiyo zaten biraz daha eklenmezse desteğe giricem direkt çekimli mi ne bu eklenirse napıyoz
50k çevrimi var he direkt çekimlan dur eklenmiyo zaten biraz daha eklenmezse desteğe giricem direkt çekimli mi ne bu eklenirse napıyoz