- 18,853
- 23,204
- 113
jojobet bana da eklememiş yoksa çevrim taktiğim vardı yalan oldu
5 dakikaya eklenir vurduğun x olsun yiğidimgirdim eklenen bir şey yok olm o tarihten bu yana 50k rahat vardır neye göre ekleniyor
Çevrimi görünce çekemeyeceğimi anladım. Madem şu bonusu verecen yatırımı çok olandan zararda olandan insaflı çevrim iste. 200k falan içerdeyim jojodaGeçmiş olsun umut ettirmistir ama olmamış
yaptım ekleme yok desteğe bağlanım mı acabaEkler birazdan sms açık olacak. Gir çık şimdi
İş yapar reis defans kendine geldi singo da stoper oynarSacha boey transferine ne diyon reis
Çevrim çok hacı. 20 katı çevrim istiyor kafadan risk alacaksın yoksa bitmez bu çevrim
karnın ac mıtebrikler makina bende bekliyorum bakalım
sabahtan sitedeyim zaten bilgisayarda açık belki kod alırım diyeEkler birazdan sms açık olacak. Gir çık şimdi
Yok eklenir ama sen bilen birine ver o oynasın. Sen ekrrana yaklasmayaptım ekleme yok desteğe bağlanım mı acaba
Every kar zarar değil yatırıma bakıyo dicektim deniyim mi diye vardır bildiğin dedim son 3 40x 50x cevrimli every den çekmiştimÇevrimi görünce çekemeyeceğimi anladım. Madem şu bonusu verecen yatırımı çok olandan zararda olandan insaflı çevrim iste. 200k falan içerdeyim jojoda
singo 6 numara oynucakmış öyle duydum o adam 6 numara falan oynayamaz adam akıllı bir orta saha alamadılar şu takımaİş yapar reis defans kendine geldi singo da stoper oynar![]()
şu anlık değil ama akşama aç kesinkarnın ac mı
çıkayım gireyim 20-30 kere gfdsşlkgşfdYok eklenir ama sen bilen birine ver o oynasın. Sen ekrrana yaklasma
Juventusu elerseniz değmiş olacak. Umarım geçersiniz turu reisİş yapar reis defans kendine geldi singo da stoper oynar![]()
sayın modum kendince dalga geçiyor ama makinayı tanıdığım için sıkıntı yok severim kendisini
Sen oynama diyomçıkayım gireyim 20-30 kere gfdsşlkgşfd
Maç günü aynı sözü soylemezsen bozuşuruz hshdhdJuventusu elerseniz değmiş olacak. Umarım geçersiniz turu reis
Evet reis kadro Avrupa için önemli TR oluruna bırakJuventusu elerseniz değmiş olacak. Umarım geçersiniz turu reis
Cımbom lu muyuz reisEvet reis kadro Avrupa için önemli TR oluruna bırak