- 1,010
- 293
- 83
risk ama diğer türlü çevrimde zor bakıcam biGeçen 1k mı ne eklemişti öyle çevirenler vardı. Dene istersen
risk ama diğer türlü çevrimde zor bakıcam biGeçen 1k mı ne eklemişti öyle çevirenler vardı. Dene istersen
Öylesi mantıklıydı ben son 3 holigan mu eklemisti 2 bölge kapatıp devam ettim başta şansın olursa çekmeme ihtimalin olmuyordu keşke öyle deneseydin sağlık olsun yapacak bisi yokRulet. İşin kötüsü de şu 22 29 arasını kapattım çarpı 2 çarpı 2 yaptım dedim gelirse rahatlarım. Hepsinde 160 var 28de nası olduysa 80 lira var. Gitti 28e girdi. Hzhsjsks
Sacha boey transferine ne diyon reisAşağılayıcı rencide edici kelimler istemiyoruz..
Çevrim çok hacı. 20 katı çevrim istiyor kafadan risk alacaksın yoksa bitmez bu çevrimrisk ama diğer türlü çevrimde zor bakıcam bi
1000 1.bolge 1000 2.veya 3.bolge kapatcan şansın yaver giderse bakiye yükseltip slota giricen şans lazım tabirisk ama diğer türlü çevrimde zor bakıcam bi
hangi siteye jojo bete miLa 2024-2026 arası yatırımın yokmu bu kadar vuraya
Ya direkt sayı kapattım çok 5 katları atıyodu. Ben masaya girdim 15 tur bi kere bile atmadı. Öncesinde 15de 7 kez atmışÖylesi mantıklıydı ben son 3 holigan mu eklemisti 2 bölge kapatıp devam ettim başta şansın olursa çekmeme ihtimalin olmuyordu keşke öyle deneseydin sağlık olsun yapacak bisi yok
0 gelir benim şansa1000 1.bolge 1000 2.veya 3.bolge kapatcan şansın yaver giderse bakiye yükseltip slota giricen şans lazım tabi
He lahangi siteye jojo bete mi
Evethangi siteye jojo bete mi
0 at ufak bişey atıcaksın sonra 3 bölgeyi kapatıcan en garantiYa direkt sayı kapattım çok 5 katları atıyodu. Ben masaya girdim 15 tur bi kere bile atmadı. Öncesinde 15de 7 kez atmış
Bilemem0 gelir benim şansa
evet jojohangi siteye jojo bete mi
tebrikler makina bende bekliyorum bakalımbir kardeşimiz sayesinde aç karnımızı doyurduk. üstüne gidip 1 paket sigara aldık. 3000 yap 200 cek almaya hazırız
Ben sıfırladım taktiğe ihtiyacım yok dhksksls0 at ufak bişey atıcaksın sonra 3 bölgeyi kapatıcan en garanti
Geçmiş olsun umut ettirmistir ama olmamışYa direkt sayı kapattım çok 5 katları atıyodu. Ben masaya girdim 15 tur bi kere bile atmadı. Öncesinde 15de 7 kez atmış
girdim eklenen bir şey yok olm o tarihten bu yana 50k rahat vardır neye göre ekleniyor
akşama doğru eklenir belkigirdim eklenen bir şey yok olm o tarihten bu yana 50k rahat vardır neye göre ekleniyor
Hayırsever iş adamı mıbir kardeşimiz sayesinde aç karnımızı doyurduk. üstüne gidip 1 paket sigara aldık. 3000 yap 200 cek almaya hazırız
Ekler birazdan sms açık olacak. Gir çık şimdigirdim eklenen bir şey yok olm o tarihten bu yana 50k rahat vardır neye göre ekleniyor