- 16,115
- 14,826
- 113
@AllanSaintMaximin kesin vardır sende 2024 -2026 Arasi 50k yatırımYeni yıldan beri 50k yatırımı olana jojo 2500 eklemiş. Geçen yıldan beri say da alalım
@AllanSaintMaximin kesin vardır sende 2024 -2026 Arasi 50k yatırımYeni yıldan beri 50k yatırımı olana jojo 2500 eklemiş. Geçen yıldan beri say da alalım
Bidaha olmayacak duaya amin demeyelim olur muAhbe krdsn
senin parayla kofteci yusuftan cıft kofteli hamburger söyledım 40 liraya da çıtır soğan eklettırdım kankaBidaha olmayacak duaya amin demeyelim olur mu
Hani hani gelmicegini biliyodum ya hani haniBidaha olmayacak duaya amin demeyelim olur mu
Boş oyun
Afiyet olsun da O para bu kadar şey ediyor mu aga enflasyon falan diyolar yalanmiydi hahshsssenin parayla kofteci yusuftan cıft kofteli hamburger söyledım 40 liraya da çıtır soğan eklettırdım kanka
karşı top lane tahm gelmiş bizdede vayne vardı adroya 30 dk ana bacı sövdüler vayne 20 0 oynadı sanki bronz elo puahahahBoş oyun
yemeksepeti reklamı yapsam shellac beni banlar mıAfiyet olsun da O para bu kadar şey ediyor mu aga enflasyon falan diyolar yalanmiydi hahshss
Hahshshshs bilemiyorumyemeksepeti reklamı yapsam shellac beni banlar mı
yanına 2 tane de domuz ekmek pardon sucuk ekmek söyledim ayran beleş ztnHahshshshs bilemiyorum
geçmiş olsun50k çevrim yapılır mı anasını satayım 12k çevrimde sıfırladık
Slot mu denedin50k çevrim yapılır mı anasını satayım 12k çevrimde sıfırladık
bence slot sporda daha zor çevirmesiSlot mu denedin
Rulet. İşin kötüsü de şu 22 29 arasını kapattım çarpı 2 çarpı 2 yaptım dedim gelirse rahatlarım. Hepsinde 160 var 28de nası olduysa 80 lira var. Gitti 28e girdi. HzhsjsksSlot mu denedin
aslında rulette kırmızı siyah yapsak anlarmı acaba siteRulet. İşin kötüsü de şu 22 29 arasını kapattım çarpı 2 çarpı 2 yaptım dedim gelirse rahatlarım. Hepsinde 160 var 28de nası olduysa 80 lira var. Gitti 28e girdi. Hzhsjsks
Geçen 1k mı ne eklemişti öyle çevirenler vardı. Dene istersenaslında rulette kırmızı siyah yapsak anlarmı acaba site