- 27,589
- 13,482
- 113
Merak etme o konuda ben senden saglamim. Yiyemeyecegim mikin altına yatmam. Sağlam yerden Gelmeyecek money olmasa istememMetin g. Yalan solemez dogru ama eşşeği saglam kaziga baglamakta fayda var😂😂
Merak etme o konuda ben senden saglamim. Yiyemeyecegim mikin altına yatmam. Sağlam yerden Gelmeyecek money olmasa istememMetin g. Yalan solemez dogru ama eşşeği saglam kaziga baglamakta fayda var😂😂
Tefecılık ban sebebıMerak etme o konuda ben senden saglamim. Yiyemeyecegim mikin altına yatmam. Sağlam yerden Gelmeyecek money olmasa istemem
Tefeci kimTefecılık ban sebebı
BankalarTefeci kim![]()
Onların benBankalar
Ikna olmadim😂😂Merak etme o konuda ben senden saglamim. Yiyemeyecegim mikin altına yatmam. Sağlam yerden Gelmeyecek money olmasa istemem
Para istemek yasak..Merak etme o konuda ben senden saglamim. Yiyemeyecegim mikin altına yatmam. Sağlam yerden Gelmeyecek money olmasa istemem
Para istemek yasak..
1 dk saygı durusu merhumlara
Ajanlar hemen yetiştirmiş mi bu forumda çok çoluk çocuk dolu.Para istemek yasak..
Amin sizindeeeAllah kabul etsin
Nedin abi yavDost yemeğe çıktım şimdi. Yeni gördüm.
Ahmedim boş ver sen 🥲😅Nedin abi yav
İyi abi dün joker 2 k çektim bugundd iki çekersem ziraat kapatiyom insAhmedim boş ver sen 🥲😅
Ne alaka laBirde şu JoJo kod atsın slottonman SMS kodu almıştım ona 400 altında rahatlim adam heryere yazıyor sanki olsa vermiycez