- 16,005
- 14,713
- 113
Doktor gibisin başlangıcı var demiştiAğır şizofrenlik var sizle sohbet edilmez
Doktor gibisin başlangıcı var demiştiAğır şizofrenlik var sizle sohbet edilmez
Eskileri anlat yine iyi gelir soyadı mı değişmişti müptezel miydin onlardan bahset bana iftira atmaktan vazgeç dahada bişey demicem iyi günlerDoktor gibisin başlangıcı var demişti
Çok borcum var Metooo 😅@Passion90 bana ulaş 1 kişi ben olayım![]()
Biz çağırıyoz gelmiyo. Meto yazınca geliyo anca burayaÇok borcum var Metooo 😅
Borç yiğidin kamçısıdır dost bdsm seviyorsan tadından yenmezÇok borcum var Metooo 😅
Evet muptezeldim evet evlenip ayrıldım evet artık temizim utanacak bisey de yapmadım kimseden cekincemde yok iyi günlerEskileri anlat yine iyi gelir soyadı mı değişmişti müptezel miydin onlardan bahset bana iftira atmaktan vazgeç dahada bişey demicem iyi günler
Dost yemeğe çıktım şimdi. Yeni gördüm.Biz çağırıyoz gelmiyo. Meto yazınca geliyo anca buraya
2 kişiydik zaten usta yap bi kıyak 😊Dost yemeğe çıktım şimdi. Yeni gördüm.
Bu arada ben hala müptezelim iyi günlerEvet muptezeldim evet evlenip ayrıldım evet artık temizim utanacak bisey de yapmadım kimseden cekincemde yok iyi günler
Su bile verme ona😂😂Çok borcum var Metooo 😅
3 olsa2 kişiydik zaten usta yap bi kıyak 😊
Adam sana bişe demedi sen neye alındın laBu arada ben hala müptezelim iyi günler
Ben değilim kimseyi kıyamıyorum kurtulursun umarım iyi günlerBu arada ben hala müptezelim iyi günler
Elektrik su doğalgaz gelmiş emmi 😅Su bile verme ona😂😂
O da onun inisiyatifi bilemem 🤣3 olsa
Özel gününde o daAdam sana bişe demedi sen neye alındın la
Benimde laElektrik su doğalgaz gelmiş emmi 😅
Sende onlardan birisin kafanızda bir karakter belirlediniz bende sürekli saçma sapan laflar sokuyosunuz sende geçen ağlama falan çekiyosun ayıp şurda 2 muhabbet ettirmiyosunuzAdam sana bişe demedi sen neye alındın la
Yaşadıklarımı başka bişey unutturmuyo kurtulmayı şuan düşünmüyorum iyi günlerBen değilim kimseyi kıyamıyorum kurtulursun umarım iyi günler
Kardeşim daha önce rolling yaptım 2 kişi diye 8 kişiye attığım da oldu ama cidden durumum berbat2 kişiydik zaten usta yap bi kıyak 😊