- 31,317
- 31,493
- 113
O mesajda iyi kavga vardı pyhahaGünün sözü.
O mesajda iyi kavga vardı pyhahaGünün sözü.
Sen onu git 500 yap gel bi280 falan var
bende 4 var sanırım280 falan var
Yok sigara param oyun oynayamamSen onu git 500 yap gel bi
K mıbende 4 var sanırım
yok sigara aldıydım da komisyon kesmedi 4 tk kartta kaldı
Hahaha kavga hala var demekki geçip giden tek şey zaman 😂O mesajda iyi kavga vardı pyhaha
Risk almayan viski içemez.Yok sigara param oyun oynayamam
Bende 280 var 220 bulursanız atayıö 280 çekip atın geri sabah sigara alcam 😂yok sigara aldıydım da komisyon kesmedi 4 tk kartta kaldı
Viski istemiyorum zaten marlboro red istiyorumRisk almayan viski içemez.
216 lazım beylerBende 280 var 220 bulursanız atayıö 280 çekip atın geri sabah sigara alcam 😂
Komisyonu kim kesiyorsa zuladan kameraya çek seni kameraya aldım şikayet edecem de , üç beş kopar slotta iyi gider enayi parası 😂yok sigara aldıydım da komisyon kesmedi 4 tk kartta kaldı
Aynen öyle yüzümüzdeki çizgileri değişen tek şeyHahaha kavga hala var demekki geçip giden tek şey zaman 😂
valla bi 500 koparaydım çekim yapardımKomisyonu kim kesiyorsa zuladan kameraya çek seni kameraya aldım şikayet edecem de , üç beş kopar slotta iyi gider enayi parası 😂
Risk almayan 1 karton Marlboro red içemez.Viski istemiyorum zaten marlboro red istiyorum
Sabah 5kyı sahte siteye yatırmasak viskiyi içerdikRisk almayan 1 karton Marlboro red içemez.
abooSabah 5kyı sahte siteye yatırmasak viskiyi içerdik
Aklıma niye sokuyon kavga mı edek yaniSabah 5kyı sahte siteye yatırmasak viskiyi içerdik
kanka geçende benim bi sitede 4k param vardı hesabıma girip kupon yapmışlar canlıdan 4 maça hepsi dk 80 üst oynamışlarSabah 5kyı sahte siteye yatırmasak viskiyi içerdik